Vain 15 minuutin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva Apukka Resort on kuin pohjoinen keidas koskemattoman luonnon keskellä. Sijaintimme kahden järven sylissä, valosaasteen ulottumattomissa, tarjoaa paikan revontulien katseluun ja erilaisten luontoaktiviteettien kokemiseen läpi vuodenaikojen. Apukka Resortissa voit yhdistää viihtyisän majoituksen unohtumattomiin aktiviteetteihin, Saunamaailmamme tarjoamiin pehmeisiin löylyihin sekä ravintolamme Aitan antimiin. Meille Apukkaan olet tervetullut kuin vanha ystävä. Me pidämme Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto.

Apukka Resort valmistautuu talvikauteen 2019-2020 ja etsii riveihinsä uusia ohjelmapalvelualan supersankareita.

Etsimme joukkojamme täydentämään eräoppaita luomaan asiakkaillemme ainutlaatuisia elämyksiä pohjoisen luonnossa. Eräoppaan työkaluina toimivat lumikengät, pilkit, lumijunat, sukset ja monet muut metsissä seikkailemisen mahdollistavat välineet. Eräoppaana työskentelet pääsääntöisesti ulkomaisten asiakkaidemme kanssa ja siksipä kielitaitosi ei voi loppua Savon murteeseen. Tarinoit sujuvasti vähintään suomen ja englannin kielellä, jokaisen ylimääräisen kielen hallinnasta nostamme kunnioituksella ja kiitollisuudella karvalakkejamme.

Meillä Apukka Resortissa asiakkaita palvellaan suurella sydämellä ja työtä tehdään tarmolla, ilolla ja antaumuksella. Olet etsimämme henkilö mikäli hymysi ei hyydy pohjoisen ankarissa pakkasissa tai räntäsateen piiskatessa kasvojasi, askeleesi ei pysähdy joulukuun pitkinä tunteina eikä laastarin vaativa haava synnytä paniikkikohtausta. Sisäinen joukkuepelaajasi ymmärtää tiimin merkityksen ja pystyy toimimaan osana dynaamista joukkoamme ajoittain kiireisessä ympäristössä. Eräoppaana tunnet Suomen luonnon ja historian, loihdit tulet tuluksilla, kokkaat nuotiolla ilman liiallista palaneen käryä ja et eksy ryhmäsi kanssa Apukkaa ympäröiviin metsiin. Sinulla on voimassaoleva EA2-kortti sekä vähintään B-ajokortti ja auto myös pysyy pilkkirukkasissasi pohjoisen lumisilla teillä. Linja-autokortti (ja ammattipätevyys), valokuvaustaito, köysitoiminnanohjaajan pätevyys, erä- ja luonto-oppaan koulutus sekä muut alan pätevyydet/koulutukset katsotaan eduksi.

Etsimme riveihimme aitoja ihmisiä jotka eivät pelkää heittäytyä sesongin tuomaan seikkailuun, ihmisiä joiden positiivinen energia täyttää huoneen heidän astuessaan sisään. Työnantajana olemme joustava ja reilu sekä koemme työntekijöidemme hyvinvoinnin tärkeäksi – toisaalta olemme vaativa: odotamme työntekijöiltämme heittäytymistä ja täyttä panostusta työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yrityksen tuotteisiin, palveluihin ja toimintatapoihin sekä kehittämään ja rakentamaan nuoren yrityksen toimintakulttuuria. Mikäli koet olevasi etsimämme metsien supersankari lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen recruitment@apukkaresort.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Linna, noora.linna@apukkaresort.fi

Kesto: 4 kk

Paikkoja auki: 6 (osa-aikainen)

Palkkaus: Ohjelmapalvelualan TES

Työkokemus: 1v

Työ alkaa: sopimuksen mukaan tai marras-joulukuu 2019

Työn kesto: 3 – 6 kk, tai sopimuksen mukaan

 

Pin It on Pinterest

Share This