Opastetut retket Lapissa

Mistä löytää pohjoisen parhaat opastetut retket? Apukka Resortissa ne ovat saatavilla syyskuusta huhtikuuhun. Yksityiset metsät ja Apukka Resortin vieressä olevat järvet tarjoavat huikeat puitteet elämyksille.

Opastetut retket Rovaniemellä

Tutustu opastettuihin retkiimme. Pääset nauttimaan ihanasta phjoisesta luonnosta, eläimistä ja revontulista kanssamme syyskuusta huhtikuuhun.

Talven aktiviteetit

Saatavilla 29. marraskuuta – 5. huhtikuuta

Tutustu kaikkiin talven aktiviteetteihin

Alkutalven aktiviteetit

Saatavilla 11. marraskuuta – 28. marraskuuta

Tutustu kaikkiin alkutalven aktiviteetteihin

Syksyn aktiviteetit

Saatavilla 6. syyskuuta – 10. marraskuuta

Tutustu kaikkiin syksyn aktiviteetteihin

Talven aktiviteetit

Saatavilla 29. marraskuuta - 5. huhtikuuta

Talvinen ihmemaa odottaa sinua Apukassa; talvi on vuodenaika, jolloin unelmat käyvät toteen. Lumoavat lumipeitteiset metsät kutsuvat sinua tutkimaan jäistä kauneuttaan huskyreellä, moottorikelkalla tai monilla muilla vaihtoehdoilla – tekemistä löytyy niin jännitystä etsiville kuin rauhallisuuden ystäville.

Lue lisää

Alkutalven aktiviteetit

Saatavilla 11. marraskuuta - 28. marraskuuta

Oletko valmis toivottamaan tervetulleeksi nopeasti lähestyvän talven kanssamme? Alkutalvi tuo usein tullessaan ensilumen, vaikka se saattaa kadota yhtä nopeasti kuin ilmestyikin. Siksi Apukassa käytetään varastoitua lunta ja lumitykkejä, jotta pääset varmasti nauttimaan talven suosikkiaktiviteeteista.

Lue lisää

Syksyn aktiviteetit

Saatavilla 6. syyskuuta - 10. marraskuuta

Lapin syksy on väriloiston ja revontulikauden alun aikaa. Ihastele ruskan kauneutta, hengitä maailman puhtainta ilmaa ja tule mukaan yhdelle unohtumattomista retkistämme. Asiantuntevat oppaamme johdattavat sinut arktisen luonnon ja kulttuurin ihmeiden äärelle, kauas pois arjen kiireistä ja pyörteistä.

Lue lisää