Apukassa olet kuin herran kukkarossa

Seikkaile, koe kulttuuria tai rentoudu – Rovaniemeltä löydät kaikki täydellisen loman ainekset!

Matkaajan määränpää jo toista vuosisataa

Jotta loma olisi muutakin kuin matkustamista

Sanoi vanha Väinämöinen:
“Kohti pohjaista kulemme,
kohti kuohuja kovia,
lakkipäitä lainehia:
sampoa tapoamahan,
kirjokantta katsomahan
Pohjolan kivimäestä,
vaaran vaskisen sisästä.”

-Kalevala-Apukka Resortin sijainti Rovaniemen läheisyydessä, vain kolmen peninkulman (18 km) päässä Rovaniemen keskustasta ja reippaan poronkuseman (10 km) päässä Rovaniemen lentokentältä tekee siitä omatoimimatkaajan paratiisin. Etsit sitten paikkaa rentouttavalle lomalle, tukikohtaa Lapin luontoon suuntautuville päiväretkille tai autenttista pysähdyspaikkaa matkallasi Ylä-Lappiin tai Pohjois-Norjaan, Apukka Resort on täydellinen valinta sinulle!

Apukasta löydät kattavan valikoiman laadukkaita vuokravälineitä, kiehtovia harrastusmahdollisuuksia ja opastusta Rovaniemeä ympäröivän alueen reiteistä, retkikohteista ja nähtävyyksistä. Apukan ytimessä sijaitseva Ravintola Aitta huolehtii herkullisine ruokineen ja ehtymättömine oluthanoineen siitä että myös vatsasi pysyy tyytyväisenä läpi vierailusi luonamme. Varaa viihtyisä majoitus luonamme ja vietä päiväsi seikkaillen aktiviteeteillamme, liikkuen omatoimisesti upeissa Apukkaa ympäröivissä maastoissa tai rentoudu Apukan monien saunojen löylyissä.

Vanhan sanonnon mukaan onnistunut, kauniita muistoja kulkijan sieluun kirjaillut matka muovaa hänestä suurenmoisen tarinankertojan. Oletko sinä, Ystävä hyvä, valmis astumaan tuolle matkalle – matkalle, josta on vielä syntyvä upeita muistoja ja tarinoita?


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?