Koiravaljakkoretket Rovaniemellä

Majoituit sitten Apukka Resortissa, Napapiirillä tai Rovaniemen keskustassa, olet lämpimästi tervetullut osallistumaan aktiviteeteillemme! 

Apukan koiravaljakkoretket

(joulukuu-huhtikuu)

Koiravaljakkoreen jalaksilla halki lumisten metsien

Kuvittele itsesi kiitämässä reen kyydissä halki talven jääksi muuttamien soiden ja havupuumetsien. Halki jäätyneiden järvien ja lumisten niittyjen. Maisemat ympärilläsi muuttuvat, mutta sinä ja tiimisi olette muuttumattomia. Teistä on tullut joukkue. Sinä reen jalaksilla ja koiraystävämme reen edessä, yhdessä te taitatte matkaa halki Lapin pohjoisten arojen. 

Koiravaljakkosafarimme tarjoavat sinulle oivan mahdollisuuden kokeilla taitojasi koiravaljakkoreen ohjaksissa ja samalla tutustua rakastettaviin koiriimme. Tulet huomaamaan että koirista jokaisella on oma, hurmaava persoonallisuutensa. Valitse itsellesi sopivin retki ja astu seikkailuun joka on tuleva olemaan täynnä märkiä ja rakastavia suukkoja kilteiltä huskeilta

Rovaniemellä sijaitsevan Apukka Resortin takkatuli kutsuu kulkijaa äärellensä Olkkajärven säestäessä kutsua Apukan rinnalla, pohjoisten seikkailuiden kaiun leijaillessa ilmassa. Meiltä löydät majoitusta moneen tarpeeseen, jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja sekä herkullista ruokaa ravintolamme satavuotisten hirsiseinien suojista. Majoituit sitten luonamme Apukassa tai Rovaniemen keskustassa, meille Apukkaan olet tervetullut kuin vanha ystävä. Me pidämme Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 18:55
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?