Revontuliretket Rovaniemellä

Majoituit sitten Apukka Resortissa, Napapiirillä tai Rovaniemen keskustassa, olet lämpimästi tervetullut osallistumaan aktiviteeteillemme!

Apukan revontuliretket

(joulukuu-huhtikuu)

Revontulten yöllinen taika

Taivas yläpuolellamme täyttyy väreistä kuin pehmeillä siveltimenvedoilla, lopulta täyttäen taivaankannen niin upeilla väreillä ja muodoilla että asialla voisi luulla olevan maailmankaikkeuden lahjakkain maalari luomassa uransa suurinta mestariteosta. Me Suomessa kuitenkin tiedämme että asialla on joku toinen. Joku, jonka läsnäolosta vihjaa paitsi uskomaton valonäytelmä yläpuolellamme, myös metsän rajasta, kuusen rungon takaa hetkellisesti vilahtanut punainen häntä. Ja niin repolainen jää seuraamaan sytyttämiään tulia metsän suojista, vaatimattomana mutta ylpeänä.

Osallistumalla revontuliretkillemme parannat mahdollisuuksiasi päästä todistamaan tätä kansantarujemme punaketun häntänsä synnyttämillä kipinöillä luomaa näytelmää. Ammattitaitoiset oppaamme, Lapin talvien pimeät yöt ja aavat, taivaankannelle tilaa jättävät maisemat yhdessä luovat revontulijahdille loistavat puitteet. Kenties juuri tänään taivaalle syttyy ikimuistoisin koskaan näkemäsi revontulten tanssi.

Huomaathan että revontulet on luonnollinen ilmiö. Apukka Resort ei voi taata revontulten esiintymistä, niiden värien voimakkuutta tai liikkeen määrää.


Meistä

Rovaniemellä sijaitsevan Apukka Resortin takkatuli kutsuu kulkijaa äärellensä Olkkajärven säestäessä kutsua Apukan rinnalla, pohjoisten seikkailuiden kaiun leijaillessa ilmassa. Meiltä löydät majoitusta moneen tarpeeseen, jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja sekä herkullista ruokaa ravintolamme satavuotisten hirsiseinien suojista. Majoituit sitten luonamme Apukassa tai Rovaniemen keskustassa, meille Apukkaan olet tervetullut kuin vanha ystävä. Me pidämme Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 19:13
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?