Hemmottele itseäsi

uniikkien saunojemme löylyissä Rovaniemellä!

Puun löyly,
Kivosen lämmin,
Hiki vanhan Väinämöisen,
Mikä löylyjä hyviä:
Kipeille voiteiks,
vammoillen paranteeks!
Mikä löylyjä pahoja:
Ulos uksesta pihalle,
läpi saunan sammalesta!

-Kalevala

Istahda Apukan löylyihin

ja kuule löylynhengen lempeä kuiskaus

Valitse useista saunoistamme sinulle sopivin ja antaudu Apukan verrattomien saunojen helliville löylyille Olkkajärven idyllisissä maisemissa! Jo aikojen alusta Suomessa on uskottu löylyjen parantavaan voimaan ja löylytilan pyhyyteen – vuosisatojen ajan lausuttujen saunaloitsujen tavoitteena oli toivottaa hyvä löyly tervetulleeksi ja estää pahaa löylyä tekemästä tuhojaan.

Poimi saunoistamme sinulle mieluisin ja heittäydy pehmeiden löylyjen tarjoilemaan kiireettömyyteen!

Varaa löylyhetkesi ottamalla yhteyttä osoitteeseen sales@apukkaresort.fi tai soittamalla +358 29 370 0269.


APUKAN LÖYLYTUPA

Tule nyt löylyhyn, Ukko,
iso ilman lämpimähän, 
tekemähän terveyttä,
rauhoa rakentamahan!

-KALEVALA-

Veden laskeutuessa sähkösaunan kiauaskiville kantaa saunan halki ponnekas sihahdus. Löylyn tuoma kostea ja pehmeä lämpö täyttää saunan ja rentous valtaa saunojan sielun. Jo aikojen alusta saunan löylyä on kunnioitettu ja sauna mielletty suomalaisten mielissä pyhänä paikkana. Astu Apukan Löylytupaan, Ystävä hyvä, ja tunne sen löylyjen uudistava vaikutus. 

Apukan Löylytupa saunottaa isommankin porukan aina 20 henkilöön saakka tarjoten oivat puitteet esimerkiksi yrityksesi virkistyspäiville. Apukan Löylytuvassa voit valita saunakokemukseesi varaukseen automaattisesti kuuluvan sähkölämmitteisen saunan rinnalle perinteikkään puusaunamme tai porealtaan.

Löylytupa (75€ / 1-2 hlöä) sisältää:

Etkö osaa valita porealtaan ja puusaunan väliltä? Varaa molemmat vain 35 euron lisämaksulla (yht. 110€ / 1-2 hlöä).


Vedenhaltijan rantasauna & järvikylpy

Jo nyt saunan saustuttelin,
lämmitin kylvyn utuisen,
hauoin vastat valmihiksi,
lempivastat liehautin.
Kylve, veikko, kyllältäsi,
vala vettä vallaltasi,
pese pääsi pellavaksi,
silmäsi lumisiruiksi!


KALEVALAVanhat tarut kertovat Olkan vedenhaltijan rakentaneen saunan järven syvyyksissä ja tuoneen sen ihmisille lahjaksi rannalle, jossa se yhä tänä päivänä ylväänä koristaa Apukan maisemaa. Vedenhaltijan rantasaunan pehmeät löylyt, seinällä roikkuvan vastan tarjoilema lupaus sen lehtien ihollesi kuljettavasta rentoudesta ja saunan valtaava tervainen tuoksu tarjoavat sinulle perinteisen saunakokemuksen aidoimmillaan. Kruunaa saunakokemuksesi pulahtamalla Olkan jäisen peitteen sisään avantouinnille tai nauttimalla kesäisestä uinnista Olkan sinisillä aalloilla. Hetkessä huomaat astuneesi huolettomuuden ytimeen.

Vedenhaltijan rantasauna (175€ / 1-2 hlöä) sisältää:


Kotitontun kärrysauna

Jo on sauna joutununna,
veet ve’etty, vastat saatu,
kaikki lautaset la’aistu;
mene, kylve kyllältäsi,
valeleite vallaltasi!
Itse lienen löylyn lyöjä,
alla lautojen asunen.

KALEVALA

Varaa uniikki kärrysaunamme ja anna tämän puusaunan kotoisten löylyjen tulla sinun luoksesi! Apukan kotitonttu on lämmittänyt tämän perinteisen saunan juuri sinua varten, asetellut vastan lauteille ja tuonut saunan rappustesi eteen. Astu sisään, Ystävä hyvä, ja antaudu Apukan kotitontun valmistelemien löylyjen hellittäväksi!

Kotitontun kärrysauna (99€ / 1-4 hlöä) sisältää:


Pakkasherran jääsaunaelämys

Terve löyly, terve lämmin,
Terve tervehyttäjälle!

Löyly on poika Auterisen,
Auterettaren tekemä.

-KALEVALA-On olemassa saunakokemuksia ja sitten on olemassa suurenmoisia saunakokemuksia. Astu Pakkasherran jääsaunan kosteiden löylyjen kautta matkalle löylyjen maailmaan!.

Iltanuotioiden äärillä kuiskitut legendat kertovat Pakkasherran jääsaunan syntyvän joka talvi joulukuun ensimmäisenä kylmänä yönä, hyisen pohjoistuulen henkiessä kylmääviä lupauksiaan. Astu elämykselliselle matkalle Apukan saunojen löylyihin: Matkasi alkaa Pakkasherran jääsaunasta jatkuen sähkölämmitteisen saunan lämpöön ja yhä puusaunan perinteisiin, helliviin löylyihin. Saunojen välissä lumihanki kutsuu saunojista rohkeimpia ja poreallas hellii seikkailuista väsyneitä lihaksia löylyjen välissä!

Saunamme on lämmitetty sinua varten. Astu löylyihin, Ystävä hyvä, ja nauti!

Pakkasherran jääsaunaelämys (220€ / 1-2 hlöä) sisältää:TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 17:10
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?