Varausehdot

Apukka Resort Oy:n varausehdot

Tutustukaa huolellisesti alla oleviin yleisiin ehtoihin ja maksuehtoihin. Teitä pyydetään hyväksymään alla olevat säännöt ja määräykset (ellei toisin sovita); tällä varmistetaan matkajärjestelyjen sujuvuus.

Varausehdot Apukka Resortissa majoittuville

Tutustukaa huolellisesti alla oleviin yleisiin ehtoihin ja maksuehtoihin. Teitä pyydetään hyväksymään alla olevat säännöt ja määräykset (ellei toisin sovita); tällä varmistetaan matkajärjestelyjen sujuvuus.

Apukka Resort Oy varaa itselleen oikeuden soveltaa/muuttaa huonehintoja, yleisiä ehtoja ja maksuehtoja.

1. Varaus ja vahvistus

Varaus voidaan tehdä joko kirjallisesti tai varausjärjestelmämme kautta. Seuraavat tiedot on ilmoitettava Apukka Resortille varauksen tekemisen yhteydessä: nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, maksutapa, tulo- ja lähtöpäivä sekä arvioitu saapumisaika.

Varaus katsotaan vahvistetuksi, kun Apukka Resort Oy on vastaanottanut maksun ja asiakas on saanut varausnumeron. Apukka Resort Oy varaa itselleen oikeuden jättää varauksen vahvistamatta, mikäli maksua ei ole vastaanotettu. Kaikki varaukset riippuvat saatavuudesta eikä niitä ole vahvistettu ennen kirjallisen vahvistuksen toimittamista.

HUOM. Eri ajanjaksoilla sovelletaan eri ehtoja; ks. tarkemmat maksuehdot.

2. Lapsia koskevat ehdot

Aikuisten kanssa samassa huoneessa yöpyvistä lapsista veloitetaan lisähenkilön kaikissa huonetyypeissä. Vauvansänky saatavilla huoneeseen pyynnöstä 0-2-vuotiaille lapsille, hinta 20 € per lapsi.

3. Sisään- ja uloskirjautuminen

Sisäänkirjautuminen tulopäivänä klo 16.00–22.30 välisenä aikana.
Uloskirjautuminen tapahtuu lähtöpäivänä klo 8.00–12.00 välisenä aikana.
Samat ajat koskevat myös tilanteita, joissa huonetta vaihdetaan.

Myöhäinen sisäänkirjautuminen: Ilmoitattehan meille hyvissä ajoin etukäteen, mikäli saavutte kello 22.00 jälkeen. Muuten emme voi taata, että myöhäinen sisäänkirjautuminen on mahdollista.

Turvallisuussyistä vain sisäänkirjautuneilla vierailla on lupa liikkua yksityisalueella, ja vieraiden huonekohtaista enimmäismäärää ei saa ylittää. Ilmoitattehan meille arvioidun saapumisaikanne vähintään pari päivää etukäteen. Jokaisella Apukka Resortissa majoittuvalla vieraalla on oltava voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

4. Vakuutukset

Suosittelemme vieraillemme matkavakuutusta mahdollisten odottamattomien tilanteiden varalta. Apukka Resort Oy ei hyväksy peruutuksia ilman peruutusmaksuja (ellei peruutusehdoissa toisin mainita), ei edes tilanteissa, joissa peruutuksen tekijä esittää lääkärintodistuksen tai muun kirjallisen todistuksen. Apukka Resort Oy ei tarjoa vakuutuspalveluita.

5. Ylivoimainen este ja sovellettava laki

Apukka Resort Oy pidättää oikeuden muuttaa tai peruuttaa varauksen sellaisissa olosuhteissa, jotka ovat Apukka Resort Oy hallinnan ulkopuolella ja jotka Suomen hallitus luokittelee ylivoimaisiksi esteiksi. Tai muissa kohtuullisen kontrollin ulkopuolella olevissa olosuhteissa, jotka estävät ostettujen palveluiden tarjoamisen. Tällaisia ylivoimaisia esteitä ovat muun muassa pandemiat, maanjäristykset, tulvat, sodat tai terroriteot.

Sovellettava laki on Suomen laki. Kaikki Apukka Resort Oy:n tarjoamista palveluista johtuvat tai niihin liittyvät riidat kuuluvat suomalaisten tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan ja ne käsitellään Rovaniemellä sijaitsevassa Lapin käräjäoikeudessa.

6. Vieraiden vahingonkorvausvastuu ja omat arvoesineet

Vieraalla on velvollisuus noudattaa hyviä tapoja Apukka Resort Oy:ssä. Jos vieras rikkoo näitä ehtoja eikä käyttäydy asianmukaisesti, Apukka Resort Oy pidättää oikeuden poistaa vieraan välittömästi lomakeskuksen alueelta ilman hyvitystä.

Vieraana olette vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat teidän, seurueenne, vieraanne tai lemmikkinne tahallisesta tai tahattomasta toiminnasta huoneessa/huoneistossa tai lomakeskuksen tiloissa. Tämä koskee myös Apukka Resortin kalusteita ja muita varusteita sekä muita Apukka Resortin vieraita ja heidän omaisuuttaan. Aikuisilla on vanhempainvastuu huolehtia lapsistaan, ja he ovat vastuussa mahdollisista lasten aiheuttamista vahingoista. Apukka Resort Oy:llä on oikeus periä välittömästi korvaus aiheutetuista vahingoista asiakkaalta lomakeskuksessa.

Apukka Resort Oy ei ole vastuussa arvoesineille aiheutuneista vahingoista tai niiden katoamisesta vierailun aikana. Pitäkää hyvää huolta omaisuudestanne.

7. Reklamaatiot

Kaikki varaukseen liittyvät valitukset tai huolet tulee esittää vastaanoton henkilökunnalle välittömästi niiden ilmettyä, jotta asia voidaan korjata nopeasti.

Maksuehdot majoitukselle ja lomapaketeille Apukka Resortissa

1. Maksutapa

Varaus vahvistetaan suorittamalla maksu täysimääräisenä. Hyväksymme maksuvälineiksi yleisimmät luotto- ja pankkikortit sekä maksun tilisiirtona. Kaikki vierailun aikana mahdollisesti syntyvät lisäkustannukset voi maksaa hotellilla joko käteisellä (euroina) tai kortilla. Tarkistamme luottokorttitiedot saapumisen yhteydessä mahdollisten tulevien maksujen varalta.

2. Peruutus, muutokset ja saapumatta jättäminen – yksittäinen varaus

Huomioittehan, että eri ajanjaksoilla sovelletaan eri peruutusehtoja. Apukka Resort Oy varaa itselleen oikeuden veloittaa peruutuksesta aiheutuvat toimistokulut. Huomioittehan myös, että kaikki muutokset ja peruutukset riippuvat saatavuudesta. Peruutusehtomme ovat seuraavat:

A. 11. marraskuuta 2024 – 8. tammikuuta 2025
Varaukset tälle ajalle ovat sitovia ja maksuja ei palauteta. Jos varaus perutaan tai sitä muutetaan, asiakkaalta veloitetaan maksu kokonaisuudessaan. Sama pätee asiakkaan jättäessä saapumatta. Apukka Resort Oy:llä on oikeus veloittaa koko varausmaksu asiakkaan luottokortilta.

B. 9. tammikuuta – 7. huhtikuuta 2024 / 6. syyskuuta – 10. marraskuuta 2024 ja 9. tammikuuta – 6. huhtikuuta 2025

  • Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan vähintään 60 päivää ennen tulopäivää, maksua ei peritä.
  • Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan vähintään 31 päivää ennen saapumista, asiakkaalta veloitetaan 50 % varauksen kokonaishinnasta.
  • Mikäli varaus peruutetaan alle 31 päivää ennen saapumista tai mikäli asiakas jättää saapumatta, varausmaksu veloitetaan kokonaisuudessaan. Apukka Resort Oy:llä on oikeus veloittaa koko varausmaksu luottokortiltanne.

3. Vähimmäisviipymä

9. tammikuuta – 7. huhtikuuta 2024 / 11. marraskuuta – 27. marraskuuta 2024 ja 9. tammikuuta – 6. huhtikuuta 2025
– Minimiyöpymisten määrä on kaksi yötä.

28. marraskuuta 2024 – 8. tammikuuta 2025
– Minimiyöpymisten määrä on kolme yötä.

6. syyskuuta – 10. marraskuuta 2024
– Minimiyöpymisten määrä on yksi yö.

4. Ryhmät

Varatessasi 5 huonetta tai enemmän, erilaisia ehtoja voidaan soveltaa.
Ole hyvä ja ota yhteyttä osoitteeseen sales@apukkaresort.fi ryhmävarauksia varten.

Apukka Resort Oy odottaa innolla avustamistasi!

Lue lisää ja varaa majoitus ja aktiviteetit nettisivuiltamme tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen sales@apukkaresort.fi. Voit varata lisäpalvelut etukäteen tai oleskelusi aikana Apukka Resortissa.

Apukka Resort Oy. Yhteystiedot:

Osoite: Tutkijantie 28
Kaupunki: Rovaniemi – Lappi
Maa: Suomi
Postinumero: 96900
Yrityksen nimi: Apukka Resort Oy
Puhelinnumero: 029 3700 269 / Myynti
Sähköpostiosoite: sales@apukkaresort.fi

Apukka Adventuresin Varausehdot

Tutustukaa huolellisesti alla oleviin yleisiin ehtoihin ja maksuehtoihin. Sinun on hyväksyttävä seuraavat säännöt ja määräykset (ellei toisin sovita).

Apukka Adventuresin varausehdot koskevat kaikkia yksittäisiä aktiviteettivarauksia. Huomioithan, että nämä ehdot eivät koske ryhmävarauksia.

1. Varaus ja vahvistus

Varaus voidaan tehdä kirjallisesti sähköpostitse tai varausjärjestelmämme kautta. Aktiviteettivarausta tehdessäsi sinun tulee antaa seuraavat tiedot: henkilömäärä, lasten ikä, puhelinnumero, sähköposti, maksutapa, aktiviteetin päivämäärä ja kellonaika.

Varaus katsotaan vahvistetuksi, kun Apukka Resort Oy on vastaanottanut maksun ja asiakas on saanut varausnumeron. Apukka Resort Oy varaa itselleen oikeuden jättää varauksen vahvistamatta, mikäli maksua ei ole vastaanotettu. Kaikki varaukset riippuvat saatavuudesta eikä niitä ole vahvistettu ennen kirjallisen vahvistuksen toimittamista.

2. Lapsia koskevat ehdot

Hinnat lapsille koskevat 4-14-vuotiaita lapsia, ellei toisin mainita. Alle 3-vuotiaat lapset voivat osallistua aktiviteetteihin maksutta. Huomioithan kuitenkin, että kaikki aktiviteetit eivät ole sopivia pienille lapsille ja suosittelemme olemaan aina yhteydessä myyntipalveluumme ennen varausta. Apukka Resort Oy/Apukka Adventures varaa oikeuden kieltää pienten lasten osallistumisen aktiviteettiin turvallisuussyistä (esim. vaativat keliolosuhteet).

3. Yleiset ehdot

Tarjotut aktiviteetit voivat muuttua sääolosuhteiden vuoksi. Vastuullisena ohjelmapalvelujen järjestäjänä Apukka Resort Oy/Apukka Adventures varaa oikeuden muuttaa retkien reittiä, hintoja, päivämäärää, aikataulua, sisältöä ja kestoa ilman ennakkoilmoitusta. Apukka Resort Oy varaa oikeuden peruuttaa asiakkaan osallistumisen retkelle missä tahansa retken vaiheessa, jos Apukka Resort Oy arvioi ammattimaisen harkintansa mukaan, että osallistuvan henkilön fyysinen tai henkinen tila estää henkilön turvallisen osallistumisen tai että osallistuminen olisi vaaraksi hänelle itselleen tai muille.

4. Maksaminen

Kaikki varaukset edellyttävät maksun ennakkoon.

5. Peruutus, muutokset ja saapumatta jättäminen

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan vähintään 24 tuntia ennen aktiviteettia. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan alle 24 tuntia ennen aktiviteetin alkamisaikaa, koko varauksen kokonaishinta veloitetaan. Sama koskee myös tilanteita, joissa asiakas ei saavu paikalle.

Apukka Resort Oy pidättää oikeuden peruuttaa varauksen ylivoimaisen esteen sattuessa. Näitä ovat muun muassa sääolosuhteet, tulipalo, sota, mellakka, terrorismi, hallituksen toimet, lakko ja kaikki muut hallintamme ulkopuoliset tapahtumat, jotka estävät tai vaikuttavat sopimusvelvoitteisiimme. Tällaisissa olosuhteissa yritys ei ole velvollinen maksamaan hyvityksiä tai korvauksia.

6. Huomautukset

Jotkut aktiviteeteistamme, erityisesti huskyajelut ja moottorikelkkailu, voivat olla fyysisesti vaativia ja osallistujat voivat altistua erilaisille fyysisille rasituksille tai tärinälle. Siksi komplikaatioiden välttämiseksi ja kaikkien osallistujien turvallisuuden takaamiseksi emme suosittele huskyajeluita tai moottorikelkkailua raskaana oleville naisille tai henkilöille, joilla on terveysrajoituksia. Raskaus- tai terveysrajoituksista ilmoittamatta jättäminen Apukka Resort Oy:lle vapauttaa Apukka Resort Oy:n kaikesta vastuusta asiakasta kohtaan. Jos aktiviteetti edellyttää erityisjärjestelyjä (esimerkiksi lisäkuljetuksia), ylimääräisiä kustannuksia ei korvata Apukka Resort Oy:n toimesta.

Lisätietoja varausehdoista saat ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme osoitteeseen sales@apukkaresort.fi.