VIERAILE APUKKA RESORTISSA TURVALLISESTI

Meille Apukkaan olet tervetullut kuin vanha ystävä. Haluamme tehdä parhaamme taataksemme sinulle turvallisen viipymän ja rentouttavan elämyksen luonamme Apukan takkatulen lämpimässä loimussa.

Pitääksemme vieraistamme parasta mahdollista huolta, olemme lisänneet jo valmiiksi perinpohjaisia siivous- ja hygieniatoimiamme. Päivitämme ohjeistuksia tilanteen niin vaatiessa.

YLEISET KÄYTÄNTEET

APUKAN HENKILÖKUNTA
Henkilökuntamme on koulutettu noudattamaan viimeisimpiä ohjeita ja käytäntöjä puhtauteen ja hygieniaan liittyen. Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin lievimpienkin oireiden ilmetessä.

TURVAVÄLIT
Henkilökuntamme huolehtii turvavälien säilyttämisestä asiakkaisiimme asioinnin yhteydessä. Tiloihimme on asennettu myös kylttejä muistuttamaan asiakkaitamme turvavälien säilyttämisestä.

KOKOONTUMISTEN RAJAAMINEN
Noudatamme paikallisten viranomaisten rajoituksia ja ohjeita ja kiinnitämme huomiota ihmisten lukumäärään yhdessä paikassa kautta linjan. 

PUHTAAT KÄDET
Yleisistä tiloistamme löytyy vieraidemme ja henkilökuntamme käyttöön käsien desinfiointipisteitä ja yleisissä wc-tiloissamme on nähtävillä THL:n viralliset käsienpesuohjeistukset.

PUHTAAT PINNAT
Puhdistamme ja desinfioimme pintoja säännöllisesti kiinnittäen erityistä huomiota usein kosketuksiin joutuviin pintoihin. Käytämme siivouksessa kestävän kehityksen standardiemme mukaisia, korkean tason hygieniatuotteita.

SISÄÄNKIRJAUTUMISEN YHTEYDESSÄ
Tiedotamme vieraitamme Apukan  turvallisuustoimenpiteistä ja ohjeista näiden noudattamiseksi sisäänkirjautumisen yhteydessä. Front deskillemme on asennettu läpinäkyvät pleksilasit sekä vieraidemme että henkilökuntamme suojaksi.

KORTTIMAKSUN SUOSIMINEN
Tarjoamme korttimaksumahdollisuuden niin vastaanotossa, ravintola Aitassa kuin baarissammekin. Suosittelemme vieraitamme käyttämään korttimaksumahdollisuutta aina kun mahdollista.

KASVOMASKEJA OSTETTAVISSA
 Front deskimme myyntipisteestä on ostettavissa kasvomaskeja. Kaikki kauttamme varatut kuljetukset sekä Apukan aktiviteetit sisältävät kasvomaskin.

HUOMAA ILMENEVÄT OIREET
Ethän tule Apukkaan jos sinulla on koronan taudinkuvaan sopivia oireita. Mikäli oireet ilmenevät majoittuessasi jo Apukassa, pyydämme sinua soittamaan front deskiimme josta mielellämme autamme sinua hakeutumaan paikalliseen terveydenhuoltoon testattavaksi.

MAJOITUS

TARJOLLA ITSENÄISIÄ MAJOITUSYKSIKÖITÄ
Apukka Resortissa voit valita majoitukseksesi muiden vaihtoehtojen ohella Aurora Cabinin tai Komsio Suiten. Kaikki Aurora Cabinimme ja Komsio Suitemme ovat ovat itsenäisiä rakennuksia omalla sisäänkäynnillään.

HUONEIDEN PUHTAUS
Olemme tehostaneet päivittäistä siivousta kaikissa majoitusyksisöissämme. Käytämme siivouksessa desinfiointiaineita ja kiinnitämme erityistä huomiota kosketuksiin joutuviin esineisiin ja pintoihin.

AVAIMET
Huoneiden avaimet desinfioidaan aina uloskirjautumisen yhteydessä.

RAVINTOLA AITTA

HYGIENIATASO
Ravintola Aitta on avoinna talvikaudella 2020-2021. Ravintolamme henkilökunta on valmis palvelemaan kiinnittäen erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen.

BAARI
Ravintolahenkilökuntamme kiinnittää erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen juomia baarista tarjoillessaan.

RAVINTOLAN PÖYTÄJÄRJESTYS
Ruokailijoilla on pöytien ja tuolien välissä runsaasti tilaa taataksemme riittävät turvavälit.

TEHOSTETTU SIIVOUS
Pinnat puhdistetaan perusteellisesti ennen jokaista ruokailijaa ja uudelleen heidän jälkeensä. Noutopöytien ja baaritiskin puhtauteen kiinnitetään erityistä huomiota läpi päivän.

NOUTOPÖYTÄ
Noutopöytiin mahdollisesti muodostuvissa jonoissa huolehditaan turvavälien säilyttämisestä. Noutopöytiin on asennettu suojaavat pleksilasit. Noutopöydissä käytetyt ottimet vaihdetaan säännöllisin väliajoin.

RAJOITUKSET
Noudatamme paikallisten viranomaisten ravintoloita koskevia rajoituksia ja ohjeita.

AKTIVITEETIT

HYGIENIAKÄYTÄNTEET
Noudatamme tiukkoja hygieniakäytänteitä kaikilla aktiviteeteillamme aina asiakkaiden kohtaamisesta varustevarastossa asiointiin ja luonnossa tulisteluun.

KASVOMASKI SAATAVILLA
Kasvomaski sisältyy jokaisen Apukan aktiviteetin hintaan.

SAFARIVAATETUS ja -VARUSTEET
Desinfioimme kelkkakypärät jokaisen käyttökerran jälkeen. Rukkaset, villasukat, pipot ja kypärämyssyt pestään korkeissa lämpötiloissa jokaisen käyttökerran jälkeen. Uuden kypärämyssyn voi ostaa myös omakseen front deskistä. Varmistaaksemme riittävien turvavälien säilymisen päästämme varustevarastoon rajallisen määrän ihmisiä kerrallaan. Haalarit ja talvikengät desinfioidaan jokaisen käyttökerran välissä.

AKTIVITEETTIEN EVÄSTAUOT LUONNOSSA
Oppaamme huolehtivat korkean hygienian tasosta myös ruokaa ulkona käsiteltäessä. Ruoanvalmistuksessa ja sen tarjoilussa käytetään kertakäyttökäsineitä ja asiakkaiden ja oppaiden saatavilla on jatkuvasti käsien desinfiointiainetta. 

TAUOT NUOTIOLLA
Sään salliessa pyrimme pitämään tauot ennemmin ulkosalla nuotion äärellä kuin sisällä laavussa varmistaaksemme riittävät turvavälit myös tauon aikana.

KULJETUKSET

KASVOMASKIT SAATAVILLA
Kasvomaski sisältyy kauttamme varattujen kuljetusten hintaan.


Huolehdithan, että sinulla on voimassaoleva matkavakuutus joka tilanteen niin vaatiessa kattaa sinulle asetetun koronakaranteenin mahdolliset kustannukset.


Me Apukassa uskomme unelmien voimaan. Yksikään virus, oli se kuinka katala hyvänsä, ei voi viedä meiltä unelmiamme. Jonain päivänä, astuessasi Apukka Resortin historian havinaa nähneistä ovista sisään lämpimän takkatulen loimuun, autamme sinua tekemään omista unelmistasi totta.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 18:57
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?