Aerial photo of Apukka Resort Rovaniemi hotel in Rovaniemi Lapland Finland

Hallinnon assistentti

Apukka Resort Rovaniemi

Hallinnon assistentti

Apukka Resort Rovaniemi tarjoaa ainutlaatuisia majoituksia, unohtumattomia elämyksiä sekä herkullisia makuja ympäri maailmaa saapuville vierailleen. Apukan vieraanvaraisen ja ammattitaitoisen tiimin tehtävänä on luoda puitteet ja tunnelma ikimuistoiseen lomaan Suomen Lapissa. Apukassa uudet tiimiläiset toivotetaan yhtä lämpimästi tervetulleeksi kuin jokainen vieras.

Apukka Resort Oy hakee hallinnon assistenttia kaudelle 2023–2024

Tehtävänäsi on avustaa pääasiassa taloushallinnon puolella, osto- ja myyntireskontran hoitamisessa, lisäksi toimit avustavissa HR- tehtävissä.

Tämän tehtävä hoitamisessa taloushallinnon koulutuksesta ja matkailualan marginaaliverotuksen tuntemisesta on apua. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vähintään perustason Office – taitoja ja usean eri järjestelmän hallitsemista. Käytössämme on esimerkiksi Visma Fivaldi, Mews, Fareharbor ja Slack.

Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä useimpien osastojemme kanssa. Vaikka kuukausirytmi saneleekin toimintaa osastollamme, päivät ovat harvoin samanlaisia. Hakemamme henkilö pystyykin hallitsemaan useampaa kokonaisuutta yhtä aikaa.

Meillä Apukassa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja yhdessä, laadusta tinkimättä. Tarjoamme ystävällisen, välittömän ja lojaalin työyhteisön. Työntekijänä olet osa Apukan perhettä, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Vastuullisena Green Key -sertifioituna toimijana huolehdimme vieraista, henkilökunnasta, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Palvelulupauksemme kohdata jokainen vieras kuin ystävä haastaa tiimimme joka päivä.

Apukan tiimiläisenä saat: 

Odotamme sinulta:

Odotamme jo innolla hakemustasi! Yhteystietojesi lisäksi meille on tärkeää kuulla mitä osaat, mitä olet tehnyt aiemmin ja millaisen työkaverin sinusta saisimme. Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen recruitment@apukkaresort.fi. Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa Jenna Palojärveltä jenna.palojarvi@apukkaresort.fi


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?