Hemmottele itseäsi hieronnalla

tai yllätä rakkaasi romanttisella eleellä!

Siitä vanha Väinämöinen jo tunsi avun totisen.
Pian pääsi terveheksi; liha kasvoi kaunihiksi,
alta aivan terveheksi, keskeä kivuttomaksi,
vieriltä viattomaksi, päältä päärmehettömäksi,
ehommaksi entistänsä, paremmaksi tuonoistansa.
Jo nyt jaksoi jalka käyä, polvi polkea kykeni;
ei nuuru nimeksikänä vaikerra vähäistäkänä.


-Kalevala

Ota aikaa itsellesi

ja antaudu kansantarujen Metsänväen ikiaikaisten hemmotteluhoitojen huomaan.

Jo aikojen alusta Suomessa on uskottu metsien parantavaan voimaan. Apukassa pohjoinen luonto hoivaavine yrtteineen astuu osaksi seikkailujen lomassa odottavia hemmotteluhoitoja. Yllätä armaasi romanttisella hemmotteluhetkellä, kokoa unelmiesi hyvinvointipaketti yhdistelemällä Löylymaailmamme saunoja hemmottelutuotteisiin tai ota vain aikaa itsellesi.

Koska sinä, Ystävä hyvä, olet hemmottelusi ansainnut.

Varaa hemmotteluhetkesi alta tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen SALES@APUKKARESORT.FI tai soittamalla +358 29 370 0269.


Kalevanpojan Kuumakivihieronta

Kivi oli kirjava selällä,
paasi kullan paistavainen:
kiistasi kivellen uia,
tahtoi paaelle paeta.


-Kalevala-Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto joka helpottaa lihasjännityksiä, rentouttaa ja lievittää stressiä. Lämpimän öljyn ja lempeää lämpöä hohkaavien basalttikivien yhdistelmä tasapainottaa kehoa ja mieltä – lämmön ansiosta hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta jopa ongelmakohtia käsiteltäessä.

Kalevanpojan Kuumakivihieronta (120€) sisältää:


Pohjolan Tyttären päähieronta

”Siin’ on voitehet vakaiset,
katsehet alinomaiset,
vaikka vuoret voitelisit,
kaikki kalliot yheksi.”-Kalevala-Anna huolien haihtua harteiltasi ja tarjoa ajatuksillesi tilaa virrata vapaammin – hyvin nopeasti huomaat kuinka päähieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja virkistää mieltä. Hoitoalue ulottuu pään alueen lisäksi niska- ja hartia-alueelle ja hoito parantaa unen laatua, lievittää jännitystä, auttaa niska-hartiaseudun kipuihin sekä rauhoittaa mieltä. Jos yösi meni revontulia loimuavaa taivasta ihastellessa, päähieronta tarjoaa niskallesi täydellisen tavan palautua.

Pohjolan Tyttären päähieronta (85 €) sisältää:
Päivättären perinteinen hieronta

Lyökämme käsi kätehen,
sormet sormien lomahan,
lauloaksemme hyviä,

parahia pannaksemme.

-Kalevala-Klassinen hieronta on vanha ja tunnettu hoitomuoto, joka laukaisee erilaisia jännitystiloja ja helpottaa kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta. Se pehmentää arpikudosta, lisää lihasten joustavuutta sekä rauhoittaa ja rentouttaa. Hieronnan avulla voi ennaltaehkäistä vaivoja, minkä lisäksi se on oivallinen palautumistapa seikkailullisen päivän jälkeen!

Päivättären perinteinen hieronta (90 €) sisältää:


Metsänneidon Yrttijalkahoito

Kasvoi maahan marjanvarret,
kukat kultaiset keolle;
ruohot kasvoi kaikenlaiset,
monenmuotoiset sikesi.


-Kalevala-Kevyet jalat, kevyt mieli. Jos olet viettänyt kuluneet päivät hiihtäen, patikoiden tai muutoin seikkaillen Lapin upeassa luonnossa, jalkasi ovat takuulla ansainneet hieman hemmottelua. Helli itseäsi tällä verenkiertoa vilkastuttavalla, pohjoisen yrteistä valmistetulla jalkakylvyllä ja ennen kuin huomaatkaan, olet taas valmis uuteen seikkailuun!

Metsänneidon Yrttijalkahoito (92 €) sisältää:TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 22:31
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?