Hotellinjohtaja, Apukka Resort

Tule osaksi Apukka Resortin tarinaa! Vain 15 minuutin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva Apukka Resort on kasvava kansainvälinen lomakohde luonnon keskellä. Uniikki majoitus, suomalaiset maut ja luontoelämykset ovat vieraidemme Lappi-kokemuksen ydin. Meillä asiakkaita palvellaan suurella sydämellä ja työtä tehdään tarmolla, ilolla ja antaumuksella.

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme tiimiimme majoitus- ja ravintolapalvelujen operatiivisesta toiminnasta vastaavaa HOTELLINJOHTAJAA.

Etsimme hotellinjohtajaa, joka janoaa uusia haasteita ja haluaa omalla osaamisellaan olla kehittämässä uniikkia konseptiamme. Majoitus- ja ravintolatoiminnasta vastuullisena johtajana pidät langat käsissäsi vastaanoton, ravintolan, keittiön, siivouksen ja huollon tiimien esihenkilönä.

Apukassa arvostetaan innostuvaa ja innostavaa otetta tekemiseen ja johtamiseen. Pidät huolta tiimeistäsi ja työilmapiiristä kiireenkin keskellä.

Toimit majoitus- ja ravintolatoiminnan keulakuvana asiakkaiden, sidosryhmien ja henkilökunnan suuntaan. Haluat tuottaa Apukka Resortin vieraille unohtumattomia elämyksiä ylittäen heidän odotuksensa ja saada henkilökunnan antamaan parastaan.

Vastaat osastojesi yhteistyöstä, sisäisestä viestinnästä ja palaverikäytänteistä sekä seuraat, että homma talon sisällä ja asiakkaiden suuntaan toimii. Osaat luoda osastoillesi raportointimallin, seurata avainlukuja, ja käyttää tietoa päätöksenteon perusteena. Hotellinjohtajanamme varmistat palveluidemme laadun.

Tunnet matkailualan toimintakentän. Ymmärrät alan kustannusrakenteet ja hinnoittelun. Johtoryhmän jäsenenä toimit tiiviissä yhteistyössä ja kehität hotellin strategiaa yhdessä omistajien sekä myynnin, markkinoinnin ja operoinnin johdon kanssa.

Hotellinjohtajamme on

Tarjoamme sinulle


Toivomme, että voit aloittaa jo heinäkuussa 2022. Käytänteiden kannalta on tärkeää, että pystyt aloittamaan viimeistään elokuussa.

Laita hakemus mahdollisimman pian, niin pääsemme keskustelemaan kanssasi tästä tulevaisuuden mahdollisuudesta.

Rekrytointia hoitaa puolestamme Barona. Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, voit olla yhteydessä: Baronalle senior konsultti Susanna Pohjanen, p.0505265446. susanna.pohjanen@barona.fi tai asiakkuuspäällikkö Kirsi Karhu kirsi.karhu@barona.fi, p.044 7022010.

Klikkaa tästä Baronan työpaikkailmoitukseen ja jätä hakemuksesi!


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 16:29
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?