Kerroshoitaja, Apukka Resort

Oletko jo kokenut kerroshoitaja tai alalla uusi, mutta reipas ja oma-aloitteinen tyyppi, joka haluaisi työskennellä elämyksellisessä majoitus- ja ohjelmapalveluyrityksessä Rovaniemen Napapiirillä? Haemme nyt Apukka Resortiin kerroshoitajia!

Etsimme tulevalle talvisesongille 2022-2023 reippaita, oma-aloitteisia ja asiakaspalveluhenkisiä kerroshoitajia

Työtehtäviisi kuuluu huonesiivouksen ohella yleisten tilojen siistiminen. Olet tiimipelaaja, joka ei pelkää työskennellä itsenäisestikään. Olet omalta osaltasi vastuussa sekä työkaveriesi että vieraidemme hyvinvoinnista. Talvisesongin pisimpinäkin tunteina jaksat hymyillä ja yllätät jokaisen vieraan positiivisesti työsi jäljellä, ripeydelläsi ja ystävällisyydelläsi.

Emme edellytä vuosien kokemusta alalta, vaan arvostamme aitoa halua palvella vieraitamme sekä paloa matkailualaa kohtaan. Suomen kielen lisäksi arvostamme englannin kielen osaamista, mutta se ei ole välttämättömyys. Ajokortti on myös plussaa.

Kokoaikaisia työpaikkoja on tarjolla porrastetusti elokuusta, syyskuusta, lokakuusta ja marraskuusta 2022 alkaen kestäen maaliskuun loppuun 2023. Kokoaikatyön lisäksi haemme osa-aikaisia työntekijöitä. Työ sopii hyvin heille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään siivoustehtävissä osana upeaa työyhteisöä kansainvälisessä ympäristössä.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön osana mahtavaa porukkaamme Apukan upeissa maisemissa luonnonkauniilla paikalla Olkkajärven rannalla. Tarjoamme kilpailukykyisen tuntipalkan sekä mahdolliset ilta- ja pyhäkorvaukset. Meillä saat myös erinomaisen mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi eteenpäin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse otsikolla Kerroshoitaja osoitteeseen recruitment@apukkaresort.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Mällinen, +35840 059 1002.

Mikä on Apukka Resort ja missä se sijaitsee?

Vain 15 minuutin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva Apukka Resort on kuin pohjoinen keidas koskemattoman luonnon keskellä. Sijaintimme kahden järven sylissä, valosaasteen ulottumattomissa, tarjoaa paikan revontulien katseluun ja erilaisten luontoaktiviteettien kokemiseen läpi vuodenaikojen. Apukka Resortissa voit yhdistää viihtyisän majoituksen unohtumattomiin aktiviteetteihin, Saunamaailmamme tarjoamiin pehmeisiin löylyihin sekä ravintola Aitan antimiin. Meille Apukkaan olet tervetullut kuin vanha ystävä. Me pidämme Sinusta huolen ja lopun kruunaa Luonto.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 16:25
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?