Kokki, Apukka Resort

Vain 15 minuutin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva Apukka Resort on kuin pohjoinen keidas koskemattoman luonnon keskellä. Sijaintimme kahden järven sylissä, valosaasteen ulottumattomissa, tarjoaa paikan revontulien katseluun ja erilaisten luontoaktiviteettien kokemiseen läpi vuodenaikojen.

Etsimme talvisesongille 2022-2023 Apukka-tiimiimme kokkeja!

Oletko sinä innokas keittiöalan ammattilainen, jolla on jo kokemusta Lapin ruska- ja talvisesongista tai halua päästä se kokemaan? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Apukka Resortille reippaan ja tekevän asenteen omaavia kokkeja. Tämä voisi olla juuri sinun seuraava työpaikkasi!

Olet ahkera ja laaja alainen tiimipelaaja joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn, vieraanvaraisuus on sinulla verissä ja positiivinen asenteesi näkyy hymynä asiakaskontakteissa.

Ravintola avataan syyskuun alussa alussa. Kaksi kokkia tarvitaan jo heti ravintolan avaamiseen ja useampi marraskuusta 2022 lähtien. Sopimukset tehdään määrääaikaisesti huhtikuuhun 2023 asti. Mahdollisuus myös lyhyempiin työsuhteisiin ja osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Ravintolan keittiö on auki aamusta iltaan ja tarjolla on työnkuvia aamiaisen valmistuksesta carteruokiin.

Odotamme sinulta

Tarjoamme sinulle

Oletko valmis liittymään perheeseemme ja rakastumaan Apukkaan?

Rekrytointia hoitaa puolestamme Barona. Lisätietoja tarvittaessa: HR-konsultti Jenna Palojärvi: jenna.palojarvi@barona.fi +358504474677 tai asiakkuuspäällikkö Kirsi Karhu: kirsi.karhu@barona.fi

Ainoastaan Baronan järjestelmän kautta saapuneet hakemukset käsitellään. Valintoja tehdään jo hakuaikana, joten laita heti hakemus vetämään!


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 15:42
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?