lapin syksy Apukka Resort Rovaniemi suomi lappi

Lapin syksy Apukka Resortissa

Yövy edullisesti lasi-iglussa Rovaniemiellä

Nauti Lapin syksystä Apukka Resortin majoitustarjouksella

Unohtumaton yö lasi-iglussa revontulten alla
alkaen 180€/yö/2 hlö koodilla SYKSY2024

Lapin syksy Apukka Resortissa pitää sisällään huippukokkien luoman, majoituksen hintaan sisältyvän aamiaisen, arktisen luonnon tutkimisen vain kivenheiton päässä majoituksesta ja rentoutumisen tunnelmallisessa lasi-iglussa Lapin taivaan alla.

Tarjous on voimassa syyskuun 2024 yöpymisiin valituissa lasi-igluissa.

AURORA CABIN LASI-IGLU
Alkaen 180€/yö/2 hlö

northern lights glass igloo in late winter visit lapland Apukka Resort Rovaniemi Finland

AURORA CABIN KING
Alkaen 200€/yö/2 hlö

KAMMI GLASS IGLOO SUITE
Alkaen 220€/yö/2 hlö

Varaa koodilla SYKSY2024 tai sähköpostitse sales@apukkaresort.fi. Tarjous on voimassa vain uusiin varauksiin matkustusajalle 1.-30.9.2024.

Koe huippukokkien luomat lappilaiset maut

Keittiömestarit Arto Rastas ja Teemu Korkalainen palaavat juurilleen synnyinkaupunkiinsa Rovaniemielle ja tuovat mukanaan korkean tason keittiön Ravintola Aittaamme. Makunystyröitä hivelevä aamiainen sisältyy majoituksen hintaan, mutta ei pidä unohtaa myöskään näiden ravintoloitsijoiden illallismenua, joka pitää sisällään paikallisten ja maailman makujen yhdistelmän annoksissaan.

Lapin syksy Apukka Resortissa

Syksy on yksi Lapin kauneimmista vuodenajoista. Syyskuussa koetaan ensimmäiset pakkasyöt, jonka jälkeen maisema alkaa muuttua hetki hetkeltä lämpimämmäksi, kunnes Lapin ruska valtaa niin puut kuin kankaatkin. Apukka Resort sijaitsee Rovaniemellä Olkkajärven rannalla, Lapin luonnon katveessa. Tutustu Napapiirin retkeilyalueeseen päiväretkellä, tutki Resortin viereistä arktista luontoa sähköfatbikeilla tai rentoudu saunoissamme, Apukka Resortissa tekeminen ei lopu kesken.

Napapiirin retkeilyalue

Monipuolisella luonnolla ja lukuisilla reittivaihtoehdoilla lumoava Napapiirin retkeilyalue sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Apukka Resortista. Retkeilyalueelta löydät villeinä virtaavia koskia, laajoja suoalueita ja mäntyisiä kankaita. Taukoa pääset pitämään lukuisilla tulipaikoilla.

Apukka Shuttle Bus kulkee päivittäin Napapiirin retkeilyalueelle ja takaisin. Lähtö Apukka Resortista klo 9:50, paluu Napapiirin retkeilyalueelta klo 13:20.

Meno-paluu liput
Aikuinen 10€Lapsi (4-14v) 5€Lapsi (alle 3v) 0€

Koe Lapin syksy vuokravälineillä

Ota allesi sähköfatbike ja tutki Lapin syksyn luontoa jopa 25 kilometrin mittaisilla merkityillä reiteillämme tai tutustu Apukka Resortin viereisiin vesistöihin SUP-laudalla, kanootilla tai kajakilla.

eFatbike
50€2h
60€3h
80 €päivä
Kanootti max 3 hlö
35€3h
SUP
-lauta
20€3h
Fatbike
15€1h
20€2h
40€päivä
Kajakki
1 hlö
30€3h
Kajakki
2 hlö
40€3h

Rentoudu Apukan löylymaailmassa

Istahda Apukan löylyihin ja kuule löylynhengen lempeä kuiskaus. Saunamme palvelevat sinua päivittäin Olkkajärven idyllisissä maisemissa. Valitse rentouttava Apukan Löylytupa, kun kaipaat saunan lisäksi lämpimän kylvyn ulkona olevassa porealtaassamme. Jos taas viileän Olkkajärven vesi kutsuu sinua, on pehmeät löylyt puukiukaasta tarjoava Rantasauna ja järvikylpy sinua varten.

Tavataan syyskussa Apukka Resortissa!

Olemme täällä auttamassa Sinua:

Apukka Resortin myyntitiimi:
sales@apukkaresort.fi
+358 29 370 0269


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?