Majoitus

Yövy Rovaniemellä ja koe Lapin lumo!

Nuku keskellä Lapin kauneinta luontoa

ja astu matkalle pohjoisten kairojen myyttisiin taruihin.

Ottavi uniset neulat,
voiteli unella silmät,
ripset ristihin panevi,
painoi luomet lukkosehen
väeltä väsyneheltä,
urohilta uinuvilta:
pani pitkähän unehen,
viikommaksi nukkumahan
koko Pohjolan perehen
ja kaiken kyläisen kansan.


Kalevala-

Alkuvuoden tarjous!
Varaa yöpyminen Aurora Cabin tai Aurora Cabin Superior lasi-iglussa, Kammi Suitessa tai Kammi Family Suitessa tammikuulle tai helmikuun alkuun alekoodilla January ja saat -35% alennuksen. Tarjous koskee uusia varauksia ja on voimassa ajalle 9.-20.1.2022 ja 23.1.-6.2.2022.

Kenties olet kuullut tarinoita tuosta kaukaisesta paikasta Pohjolan aroilla. Paikasta, jossa rauhaisa uni tavoittaa vieraan tähdenlentojen valaistessa Olkkajärven pinnan ja jossa revontulet valvovat öistä taivasta Lapin yllä. Kenties olet haaveillut tuosta kaukaisesta paikasta, paikasta joka ylpeänä kantaa nimeä Apukka Resort.

On koittanut aika tehdä haaveista totta. Varaa majoituksesi Apukasta nyt ja astu Rovaniemelle osaksi Lapin taikaa.


Komsio Suite

Rakastu aitoon Lapin luksukseen Rovaniemellä ja astu osaksi pohjoisten metsien taianomaista tarinaa! Komsio on Apukan luonnoskynästä syntynyt ylellinen majoitus, joka vie sinut yötaivasta katon panoraamaikkunasta katsellessasi mielikuvamatkalle Lapin taianomaisiin taruihin. Tämä kodikas, mutta ylellinen majoitus juontaa juurensa kaukaa Lapin historiasta – sana komsio tarkoittaa saamelaista kehtoa joka tuhansien vuosien ajan tuuditti pohjoisen lapset turvalliseen uneen.  …

KAMMI FAMILY SUITE

Kammi Family Suiten suuret ikkunat aukeavat kauniille Olkkajärvelle ja sen hyvin varustellun keittiön, kotoisan tuvan ja kahden makuuhuoneen huomassa majoittuu suurempikin perhe.

KAMMI SUITES

Minikeittiöllä, Apukan luonnoskynästä syntyneellä Komsio-sängyllä ja näkymällä Pohjolan taivaalle varustettu ekologinen Kammi on Lapin luksusta aidoimmillaan. Astu sisään Kammiin, Ystävä hyvä – täällä Apukan Lapinkylän sydämessä, Pohjolan ajattomien tarustojen sankarien suojeluksessa, on aika kirjoittaa Sinun unohtumaton tarinasi.

Aurora Cabin

Aurora Cabin on täydellinen majoitus sinulle, joka haluat viettää yösi lämpimässä odottaen revontulien ilmestymistä taivaalle. Käperry lämpimien peittojen alle lasikaon alle ja nauti luonnon tarjoamasta esityksestä.

Huoneistot

Viihtyisää majoitusta Apukan tilusten sydämessä! Lomailet sitten perheesi kanssa tai suuremmalla ryhmällä, huoneistomme tarjoavat kotoisan majoituksen viipymäsi ajaksi! Kodikkaat huoneistomme Rovaniemellä mahdollistavat rentouttavan lomasi Lapissa. Aivan Apukan tilusten ytimessä, huoneistomme tarjoavat loistavan majoitusvaihtoehdon perheille tai jopa seitsemän hengen ryhmille. Huoneistoista suurimmat ovat kooltaan jopa 75 m² ja osa huoneistoista tarjoaa upeat näkymät Apukkaa vartioivalle Olkkajärvelle. …

Villa Apukka

Majoitu idyllisessä huvilassa ja nauti takkatulen loimusta Villa Apukan rauhassa. Metsän syleilyssä ja Olkkajärven kainalossa, kuitenkin vain 100 metrin päässä Apukan päärakennuksesta Rovaniemen pohjoislaidalla seisoo ylpeänä Villa Apukka. Tämä historiallinen, vuonna 1948 rakennettu kivitalo on saanut kunnian todistaa monen vuosikymmenen edestä tarinoita ja sen upeat lankkulattiat ovat tunteneet monien villasukkien askeleet. Lämminhenkinen ja tilava Villa …


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 19:54
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?