Majoitus

Yövy Rovaniemellä ja koe Lapin lumo!

Nuku keskellä Lapin kauneinta luontoa

ja astu matkalle pohjoisten kairojen myyttisiin taruihin.

Syystarjous:
Alekoodilla SYKSY2022 saat -15% alennusta yöpymisistä ajalla 1.9.-31.10.2022 Aurora Cabin & Aurora Cabin Superior lasi-iglussa, Komsio Suitessa, Kammi Suitessa tai Kammi Family Suitessa.

Ottavi uniset neulat,
voiteli unella silmät,
ripset ristihin panevi,
painoi luomet lukkosehen
väeltä väsyneheltä,
urohilta uinuvilta:
pani pitkähän unehen,
viikommaksi nukkumahan
koko Pohjolan perehen
ja kaiken kyläisen kansan.


Kalevala-

Kenties olet kuullut tarinoita tuosta kaukaisesta paikasta Pohjolan aroilla. Paikasta, jossa rauhaisa uni tavoittaa vieraan tähdenlentojen valaistessa Olkkajärven pinnan ja jossa revontulet valvovat öistä taivasta Lapin yllä. Kenties olet haaveillut tuosta kaukaisesta paikasta, paikasta joka ylpeänä kantaa nimeä Apukka Resort.

On koittanut aika tehdä haaveista totta. Varaa majoituksesi Apukasta nyt ja astu Rovaniemelle osaksi Lapin taikaa.


KAMMI FAMILY SUITE

Kammi Family Suiten suuret ikkunat aukeavat kauniille Olkkajärvelle ja sen hyvin varustellun keittiön, kotoisan tuvan ja kahden makuuhuoneen huomassa majoittuu suurempikin perhe.

KAMMI SUITE

Minikeittiöllä ja näkymällä Pohjolan taivaalle varustettu ekologinen Kammi on Lapin luksusta aidoimmillaan. Astu sisään Kammiin, Ystävä hyvä – täällä Apukan kylän sydämessä, Pohjolan ajattomien tarustojen sankarien suojeluksessa, on aika kirjoittaa Sinun unohtumaton tarinasi.

Aurora Cabin

Aurora Cabin on täydellinen majoitus sinulle, joka haluat viettää yösi lämpimässä odottaen revontulien ilmestymistä taivaalle. Käperry lämpimien peittojen alle lasikaton alle ja nauti luonnon tarjoamasta esityksestä.

Komsio Suite

Komsio Suite on Apukka Resortin romanttisin majoitus. Kahden hengen sänky lasikaton alla, tunnelmallinen sisustus ja sijainti aivan Olkkajärven rannassa tekevät Komsiosta ainutlaatuisen. Tämä on oikea valinta romanttiseen viikonloppuun, hääyöhön, kosintamatkalle tai hääpäivään.

Superior Aurora Cabin

Superior Aurora Cabin on täydellinen majoitus sinulle, joka haluat viettää yösi romanttisen tähtitaivaan alla rakkaasi kanssa. Käperry kuohkeiden peittojen houkuttelevaan lämpöön ja nauti luonnon tarjoamasta esityksestä revontulten luonnostellessa taideteostaan öiselle taivaalle.

Villa Apukka

Lämminhenkinen Villa Apukka on mainio majoitusmuoto isommille perheille tai pienille ryhmille vain 15 km Rovaniemen keskustasta pohjoiseen.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 15:26
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?