Aerial photo of Apukka Resort Rovaniemi hotel in Rovaniemi Lapland Finland

Majoitu Apukka Resortissa

Lasi-igluja, revontulimajoituksia ja huoneistoja järvinäköalalla Rovaniemellä

Luonnonläheinen Hotelli Rovaniemellä

Tunne Lapin taika ja luonto ympärilläsi

Sijainti: Tutkijantie 28, Rovaniemi

Apukka Resort sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta, mutta silti keskellä Lapin luontoa. Lomakylämme palvelee vieraita, jotka etsivät rauhallista ja luonnonläheistä ympäristöä reissulleen. Apukka Resort sopii romanttiseen lomaan, perheille aktiiviseen oleiluun tai vaikkapa työporukan virkistyspäivien kohteeksi.

Olkkajärven avarat rantamaisemat luovat upeat puitteet lomaan. Taivas tuntuu olevan korkeammalla ja ympärillä on tilaa hengittää. Silti saatavilla on kaikki mukavan loman palvelut retkistä ja saunoista hyvään ruokaan ja juomaan.

Apukassa yhdistät laadukkaat ja ainutlaatuiset majoitukset mukavaan tekemiseen luonnossa ja herkullisiin makuihin ravintoloissamme.

Tue paikallista yrittäjyyttä varaamalla suoraan meiltä!

Kiitoksena suoraan varaamisesta, saat:

Varaa suoraan nettisivuillamme tai sähköpostilla sales@apukkaresort.fi.

Aurora Cabin

Aurora Cabin on täydellinen majoitus sinulle, joka haluat viettää yösi lämpimässä odottaen revontulien ilmestymistä taivaalle. Käperry lämpimien peittojen alle lasikaton alle ja nauti luonnon tarjoamasta esityksestä.

Aurora Cabin Queen

Aurora Cabin Queen on täydellinen majoitus sinulle, joka haluat viettää yösi romanttisen tähtitaivaan alla rakkaasi kanssa. Käperry kuohkeiden peittojen houkuttelevaan lämpöön ja nauti luonnon tarjoamasta esityksestä revontulten luonnostellessa taideteostaan öiselle taivaalle.

Aurora Cabin King

Aurora Cabin King lasi-iglut tarjoavat mahdollisuuden nauttia Lapin taivaan ihmeistä, tähdistä ja revontulista, suoraan mukavan kingsize kokoisen sängyn lämmöstä. Kodikkuutta majoitukseen luo myös elektroninen takka ja mukava sohva.

Aurora Cabin Family

Apukka Resortin tilavin lasi-iglu järvinäkymällä Koe Lapin vaihtuvat vuodenajat ja revontulet Aurora Cabin Familyssä Ihanteellinen majoitusratkaisu perheille ja ystäväporukoille, jotka haluavat nauttia luonnon läsnäolosta. Aurora Cabin Family lasi-iglut ovat nyt varattavissa ja avautuvat vieraille 1. syyskuuta 2024. Suunnittelimme Aurora Cabin Family lasi-iglut erityisesti perheitä ja kaveriporukoita silmällä pitäen. Niissä majoittuu kätevästi jopa kuusi vierasta, tehden …

Komsio Glass Igloo Suite

Komsio Glass Igloo Suite on Apukka Resortin romanttisin majoitus. Kahden hengen sänky lasikaton alla, tunnelmallinen sisustus ja sijainti aivan Olkkajärven rannassa tekevät Komsiosta ainutlaatuisen. Tämä on oikea valinta romanttiseen viikonloppuun, hääyöhön, kosintamatkalle tai hääpäivään.

KAMMI GLASS IGLOO SUITE

Minikeittiöllä ja näkymällä Pohjolan taivaalle varustettu ekologinen Kammi Glass Igloo Suite on Lapin luksusta aidoimmillaan. Astu sisään Kammiin, Ystävä hyvä – täällä Apukan kylän sydämessä, Pohjolan ajattomien tarustojen sankarien suojeluksessa, on aika kirjoittaa Sinun unohtumaton tarinasi.

Villa Apukka

Lämminhenkinen Villa Apukka on mainio majoitusmuoto isommille perheille tai pienille ryhmille vain 15 km Rovaniemen keskustasta pohjoiseen.

APUKKA LAKEVIEW SUITE

Apukka Lakeview Suiten suuret ikkunat aukeavat kauniille Olkkajärvelle ja sen hyvin varustellun keittiön, kotoisan tuvan ja kahden makuuhuoneen huomassa majoittuu suurempikin perhe.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?