Aurora Cabin Family Glass Igloo Apukka Resort Rovaniemi Lapland Finland Northern Lights

Aurora Cabin Family Lasi-Iglu

Perhekokoiset lasi-iglut Rovaniemellä, Lapissa

Apukka Resortin tilavin lasi-iglu järvinäkymällä

Koe Lapin vaihtuvat vuodenajat ja revontulet Aurora Cabin Familyssä

Ihanteellinen majoitusratkaisu perheille ja ystäväporukoille, jotka haluavat nauttia luonnon läsnäolosta. Aurora Cabin Family lasi-iglut ovat nyt varattavissa ja avautuvat vieraille 1. syyskuuta 2024.

Suunnittelimme Aurora Cabin Family lasi-iglut erityisesti perheitä ja kaveriporukoita silmällä pitäen. Niissä majoittuu kätevästi jopa kuusi vierasta, tehden siitä täydellisen tukikohdan pohjoisen seikkailuille. Kuvittele, kuinka ihanaa on makoilla sängyllä ja katsella yötaivaan ihmeitä! Eivätkä upeat näkymät lopu siihen, nimittäin iglut sijaitsevat aivan tunnelmallisen Olkkajärven rannalla.

Hyvistä unista vastaa muhkea king-parivuode, ja erillisestä alkovista löytyvä parisänky. Olohuoneen levitettävä vuodesohva tuo vielä lisää petipaikkoja. Asumismukavuuden vuoksi iglussa on oma kylpyhuone suihkulla ja wc:llä, unohtamatta ilmalämpöpumppua, joka pitää tilat lämpimänä paukkupakkasillakin. Teet ja kahvit on helppo keitellä keittiössä, josta löytyy myös kätevä minijääkaappi. Voimme ylpeänä sanoa, että nämä ovat ainoat lasi-iglut koko Lapissa, joissa tilavuus yhdistyy jouhevasti taivas- että järvinäkymiin.

Aurora Cabin Familyn (41 m2) varustelu:

Aamiainen Ravintola Aitassa sisältyy hintaan.

Hyvä tietää: Aurora Cabin, Aurora Cabin Queen, Aurora Cabin King ja Aurora Cabin Family eroavat toisistaan koon suhteen, sillä Family-igluissa on lisäksi erillinen alkovi, joten majoitus onnistuu kuudelle vieraalle neljän sijaan. Family-igluista avautuu myös kaunis järvimaisema.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?