Interior of Aurora Cabin King glass igloo in Apukka Resort Rovaniemi Lapland Finland

Aurora Cabin King lasi-iglu

Tunnelmalliset revontulimajoitukset Rovaniemellä, Lapissa

Apukka Resortin uusin revontulimajoitus

Ripaus luksusta Lapin luonnon keskellä

Apukka Resortin uusimmat lasi-iglut avautuvat vieraille 1.9.2023!

Katso alta Aurora Cabin Kingien havainnekuvat. Varaa nyt ja ole yksi ensimmäisistä vieraista näissä uusissa, laadukkaissa igluissa.

Uudet Aurora Cabin King lasi-iglut tarjoavat mahdollisuuden nauttia Lapin taivaan ihmeistä, tähdistä ja revontulista, suoraan mukavan king-size kokoisen sängyn lämmöstä. Kodikkuutta majoitukseen luo myös elektroninen takka ja mukava sohva. Taivaalle avautuvissa laseissa on lämmitys, joten lumi tai jää ei haittaa näkyvyyttä.

Aurora Cabin King on täydellinen majoitus pariskunnalle romanttiseen lomaan, mutta on sopii myös pienille perheille laadukkaan levitettävän sohvan ansiosta. Igluissa on kylpyhuone suihkulla, huoneistokohtainen lämmitys ja ilmastointi, elektroninen takka, minijääkaappi sekä vedenkeitin, kahvia ja teetä.

Aurora Cabin Kingien (33m2) varustelu:

Aamiainen Ravintola Aitassa sisältyy hintaan.

Hyvä tietää: Aurora Cabinien, Aurora Cabin Queenien ja Aurora Cabin Kingien erona on, että Kingit ovat kahta muuta isompia ja niissä on pieni oleskelualue. Kingeissä on myös tunnelmallisen tumma sisustus ja kutsuva kingsize-kokoinen vuode. Aurora Cabin on Apukka Resortin peruslasi-iglu.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?