Aurora Cabin King lasi-iglu

Tunnelmalliset revontulimajoitukset Rovaniemellä, Lapissa

Apukka Resortin tilava revontulimajoitus

Ripaus luksusta Lapin luonnon keskellä

Apukka Resort

Täydellinen valinta niin romanttiseen lomaan kuin perhelomaankin

Katso alta kuvia aidosta Lapin luksuksesta. Kingissä upea majoitus yhdistyy lähelle tulevaan pohjoisen luontoon ainutlaatuisella tavalla.

Uudet Aurora Cabin King lasi-iglut tarjoavat mahdollisuuden nauttia Lapin taivaan ihmeistä, tähdistä ja revontulista, suoraan mukavan king-size kokoisen sängyn lämmöstä. Kodikkuutta majoitukseen luo myös elektroninen takka ja mukava sohva. Taivaalle avautuvissa laseissa on lämmitys, joten lumi tai jää ei haittaa näkyvyyttä.

Aurora Cabin King on täydellinen majoitus pariskunnalle romanttiseen lomaan, mutta on sopii myös pienille perheille laadukkaan levitettävän sohvan ansiosta. Igluissa on kylpyhuone suihkulla, huoneistokohtainen lämmitys ja ilmastointi, elektroninen takka, minijääkaappi sekä vedenkeitin, kahvia ja teetä.

🧡 TAMMIKUUN SUPERTARJOUS! Get 20% off of all stays when booking accommodation or holiday packages for the travel dates 5.-31.1.2024 with the code JANUARY! 🧡

Aurora Cabin Kingien (33m2) varustelu:

Aamiainen Ravintola Aitassa sisältyy hintaan.

Hyvä tietää: Aurora Cabinien, Aurora Cabin Queenien ja Aurora Cabin Kingien erona on, että Kingit ovat kahta muuta isompia ja niissä on pieni oleskelualue. Kingeissä on myös tunnelmallisen tumma sisustus ja kutsuva kingsize-kokoinen vuode. Aurora Cabin on Apukka Resortin peruslasi-iglu.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?