Komsio Suite from the outside

Komsio Glass Igloo Suite

Majoitu panoraamaikkunan alla revontulten loisteessa

Rakastu aitoon Lapin luksukseen Rovaniemellä

ja astu osaksi pohjoisten metsien taianomaista tarinaa!

Komsio Glass Igloo Suite on Apukan innovaattorin Markuksen luonnoskynästä syntynyt ylellinen majoitus, joka vie sinut yötaivasta katon panoraamaikkunasta katsellessasi mielikuvamatkalle Lapin taianomaisiin taruihin. Tämä romanttinen ja tunnelmallinen majoitus juontaa juurensa kaukaa Lapin historiasta – sana komsio tarkoittaa saamelaista kehtoa joka menneinä aikoina tuuditti pohjoisen lapset turvalliseen uneen. 

Komsion 360-asteisen näkymän tarjoavan kattoikkunan alta taivasta ihaillessasi huomaat kuinka Lapin luonto tekee aidosti taikojaan. Taivaankannen tähtikuvioiden loisteessa, myyttisten revontulten ottaessa illan ensimmäisiä tanssiaskeliaan yläpuolellasi, voit pehmeän petisi lämmöstä melkein kuulla ulkona ohitse kävelevän ketun askeleet ja nähdä sen valkoisesta hännänpäästä taivaita kohden lentävät kipinät. Olet astunut Lapin ikiaikaiseen tarinaan.

Komsio Suitessa on 

Aamiainen ja ilmainen WI-FI sisältyvät hintaan.

Jos ehdit jo pohtia kuinka Komsio Glass Igloo Suite ja Kammi Glass Igloo Suite eroavat toisistaan: Komsio on kooltaan 30 m2 ja ne sijaitsevat aivan Olkkajärven rannassa. Kammi on kooltaan hieman isompi 32m2 ja siinä on Komsiosta poiketen oma pieni keittiö. Komsiota suosittelemme pariskunnille romanttiseen lomaan, kun taas Kammi sopii myös pienille perheille.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?