Apukka Rovaniemi Citu One-bedroom Apartment in Rovaniemi Lapland Finland Living room

Apukka Rovaniemi City Apartments

Studiot ja Yhden makuuhuoneen huoneistot Rovaniemellä, Lapissa

Majoitusta Rovaniemen keskustassa

Uudet tyylikkäät huoneistot Rovaniemellä – Joulupukin kotikaupungissa!

Sijainti: Korkalonkatu 36, Rovaniemi

Apukka Rovaniemi City Apartmentsin huoneistot sijaitsevat juuri valmistuneessa talossa aivan Rovaniemen keskustassa. Nämä Studiot ja Yhden makuuhuoneen huoneistot ovat uusia ja sisustettu Apukan tunnelmalliseen tyyliin.

Kaikissa huoneistoissa on pieni keittiö ja ruokapöytä, oleskelualue sekä kylpyhuone suihkulla. Yhden makuuhuoneen huoneistot ovat isompia ja niissä on erillinen makuuhuone, jossa parisänky (180×200 cm). Näiden oleskelutilassa on lisävuoteeksi levitettävä vuodesohva (160×195 cm).

Studioissa parisänky (180 x 200 cm) ja lisävuoteeksi levitettävä nojatuoli (75 x 195 cm) sijaitsevat samassa tilassa.

Huoneistot sijaitsevat Rovaniemen keskustassa, Vanhan Torin puiston kupeessa, lähellä Kemijoen rantaa. Lordinaukiolle ja kauppakeskuksiin on vain 5 minuutin kävelymatka. Kaikki keskustan ravintolat, käyntikohteet ja kaupat ovat kivenheiton päässä. Rovaniemen lentokentälle matkaa on 8,5 km, Rautatieasemalle 1,7km ja Joulupukin Pajakylään 8,5km. Pääpaikkaamme Apukka Resortiin on matkaa 18 km, mutta se on helppo taittaa Apukka Shuttle Busillamme syyskuusta huhtikuuhun. Bussi lähtee aivan huoneistojen vierestä.

Yhden Makuuhuoneen Huoneisto

Apukan tyyliin sisutetut yhden makuuhuoneen keskustahuoneistot Rovaniemellä. Nauti Lapin pääkaupungista ja luonnosta. Varaa nyt!

Studiot

Apukka Rovaniemi City Apartmentsin Studiot Rovaniemen keskustassa sopivat pariskunnalle tai perheelle yhden lapsen kanssa. Katso lisää ja varaa!


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?