One bedroom apartment in Apukka Rovaniemi City Apartments in Rovaniemi Lapland Finland

Yhden Makuuhuoneen Huoneisto

Apukka Rovaniemi City Apartments – Rovaniemi, Lappi

 

Yhden Makuuhuoneen Huoneisto

Mukavaa ja tyylikästä majoitusta Rovaniemen keskustassa

Sijainti: Korkalonkatu 36, Rovaniemi

Apukan Yhden makuuhuoneen huoneistot Rovaniemen keskustassa sopivat pariskunnille tai pienille perheille. Tässä on oiva mahdollisuus nauttia Lapin pääkaupungin elämänmenosta lähellä ravintoloita, kauppoja ja käyntikohteita.

Näissä huoneistoissa on yksi makuuhuone, oleskelualue, ruokapöytä ja neljä tuolia, Smart TV, pieni keittiö jääkaapilla, keittiövälineillä ja uunilla sekä kylpyhuone suihkulla.

Makuuhuoneessa on parisänky (180x200cm) ja oleskelutilassa kahdelle henkilölle sopiva levitettävä vuodesohva (160x195cm).

Huoneistot sijaitsevat Rovaniemen keskustassa lähellä ravintoloita, kauppoja ja Rovaniemen Matkailuneuvontaa. Rovaniemen Lentokenttä ja Joulupukin Pajakylä sijaitsevat molemmat 8,5 km päässä ja Rautatieasemalle on 1,7 km. Lordinaukio, Arktikum Museo & Tiedekeskus ja Jätkänkynttilänsilta ovat kaikki kävelymatkan päässä.

Apukka Adventuresin myyntipiste sijaitsee saman rakennuksen katutasossa syyskuusta huhtikuuhun. Myös Apukka Shuttle Bus starttaa kohti Apukka Resortia aivan rakennuksen edestä.

Kaikissa huoneistoissa on ilmainen WiFi. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous kuuluvat hintaan.

Yhden makuuhuoneen huoneiston varustus:

Huomaa! Studion ja Yhden makuuhuoneen huoneiston erona on, että huoneistot ovat neliöiltään isompia ja niissä on erillinen makuuhuone. Studio sopii parhaiten 1-2 aikuiselle ja max. 1 lapselle. Yhden makuuhuoneen huoneisto on hyvä 1-4 aikuiselle tai 1-2 aikuiselle ja max. 2 lapselle.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?