Apukka Rovaniemi City Apartments studios and one bedroom apartments in Rovaniemi Lapland Finland

Studiot

Apukka Rovaniemi City Apartments – Rovaniemi, Lappi

Apukka Rovaniemi City Apartmentsin Studiot

Mukavaa ja fiksua majoitusta Rovaniemen keskustassa

Sijainti: Korkalonkatu 36, Rovaniemi

Apukka Rovaniemi City Apartmentsin Studiot ovat yhden huoneen huoneistoja Rovaniemen keskustassa. Studioissa on iso parivuode (180x200cm) ja yhden hengen levitettävä nojatuoli (70x195cm). Pienessä keittiössä on pöytä ja tuolit kolmelle, jääkaappi, keittiövälinee ja uuni. Studioissa on myös kylpyhuone suihkulla.

Sijainti on aivan Rovaniemen keskustassa, lähellä kaikki ravintoloita, kauppoja ja Rovaniemen Matkailuneuvontaa. Rovaniemen lentokentälle matkaa on 8,5 km ja Joulupukin Pajakylään saman verran. Rautatieasema sijaitsee 1,7 km päässä. Lordinaukio, Arktikum Museo & Tiedekeskus ja Jätkänkynttilänsilta ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Apukka Adventuresin myynti- ja palvelupiste sijaitsee saman rakennuksen katutasossa syyskuusta huhtikuuhun. Myös Apukka Shuttle Bus kohti Apukka Resortia lähtee rakennuksen edestä.

Kaikissa asunnoissa on ilmainen WiFi. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous kuuluvat hintaan.

Studion varustelu:

Huomaa! Studion ja Yhden makuuhuoneen huoneiston erona on, että huoneistot ovat neliöiltään isompia ja niissä on erillinen makuuhuone. Studio sopii parhaiten 1-2 aikuiselle ja max. 1 lapselle. Kaksio on hyvä 1-4 aikuiselle tai 1-2 aikuiselle ja max. 2 lapselle.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?