KAMMI FAMILY SUITE

Kahden makuuhuoneen suite järvinäköalalla

Lapin ikiaikaisten tarinoiden äärellä

Olkkajärven syleilyssä.

Kevättalven tarjous:
Alekoodilla KEVÄT -25% alennusta yöpymisistä ajalla 14.3.-3.4.2022 Aurora Cabin & Aurora Cabin Superior lasi-iglussa, Komsio Suitessa, Kammi Suitessa tai Kammi Family Suitessa.

Aidolla Lapin luksuksella ja kiehtovalla Pohjolan ylellisyydellä vierastaan kestitsevä Kammi on täynnä pohjoisten arojen ikiaikaisia tarinoita. Vuosisatojen ajan kammit ovat tarjonneet suojaa ja lämpöä pohjoisten metsien ja tuntureiden kulkijoille. Kammin kaino kuiskaus kutsuu kairan kulkijaa astumaan poropaimentolaisten asuinsijoille keskelle Lapin kauneinta luontoa.

Kammi Family Suiten suuret ikkunat aukeavat lumoavan kauniille Olkkajärvelle ja sen hyvin varustellun keittiön, kotoisan tuvan ja kahden makuuhuoneen huomassa majoittuu suurempikin perhe. Astu sisään Kammiin, Ystävä hyvä – täällä Apukan Lapinkylän sydämessä, Pohjolan ajattomien tarustojen sankarien suojeluksessa, on aika kirjoittaa Sinun unohtumaton tarinasi.

Lappish Kammi Family Suitessa (40,5 m2) on

Aamiainen ja ilmainen WI-FI sisältyvät hintaan.

Jos ehdit jo pohtia kuinka Lappish Kammi Suite ja Lappish Kammi Family Suite eroavat toisistaan: Kammi Suite on kooltaan 32 m2 ja tarjoaa vierailleen 360 asteen näkymän Pohjolan yötaivaalle. Lappish Kammi Family Suite on kooltaan suurempi (40,5 m2), omaa kattavammin varustellun keittiön ja vartioi Apukan tiluksia ylväänä Olkkajärven rannassa.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 16:31
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?