LAPPISH KAMMI SUITE

Pohjolan ylellisyyttä ja ikiaikaisia tarinoita

Kuuletko Lapin legendojen kuiskauksen:

Tervetuloa kotiin.

Alkuvuoden tarjous!
Varaa yöpyminen Aurora Cabin tai Aurora Cabin Superior lasi-iglussa, Kammi Suitessa tai Kammi Family Suitessa tammikuulle tai helmikuun alkuun alekoodilla January ja saat -35% alennuksen. Tarjous koskee uusia varauksia ja on voimassa ajalle 9.-20.1.2022 ja 23.1.-6.2.2022.

Aidolla Lapin luksuksella ja kiehtovalla Pohjolan ylellisyydellä vierastaan
kestitsevä Kammi on täynnä pohjoisten arojen ikiaikaisia tarinoita. Vuosisatojen ajan kammit ovat tarjonneet suojaa ja lämpöä pohjoisten metsien ja tuntureiden kulkijoille. Kammin kaino kuiskaus kutsuu kairan kulkijaa astumaan poropaimentolaisten asuinsijoille keskelle Lapin kauneinta luontoa.

Minikeittiöllä, Apukan luonnoskynästä syntyneellä Komsio-sängyllä ja näkymällä Pohjolan taivaalle varustettu ekologinen Kammi on Lapin luksusta aidoimmillaan. Astu sisään Kammiin, Ystävä hyvä – täällä Apukan Lapinkylän sydämessä, Pohjolan ajattomien tarustojen sankarien suojeluksessa, on aika kirjoittaa Sinun unohtumaton tarinasi.

Kammi Suitessa (32m2) on

Aamiainen ja ilmainen WI-FI sisältyvät hintaan.

Jos ehdit jo pohtia kuinka Lappish Kammi Suite ja Lappish Kammi Family Suite eroavat toisistaan: Kammi Suite on kooltaan 32 m2 ja tarjoaa vierailleen 360 asteen näkymän Pohjolan yötaivaalle. Lappish Kammi Family Suite on kooltaan suurempi (40,5 m2), omaa kattavammin varustellun keittiön ja vartioi Apukan tiluksia ylväänä Olkkajärven rannassa.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 19:17
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?