Komsio Suite from the outside

Komsio Suite

Majoitu panoraamaikkunan alla revontulten loisteessa

Rakastu aitoon Lapin luksukseen Rovaniemellä

ja astu osaksi pohjoisten metsien taianomaista tarinaa!

Syystarjous:
Alekoodilla SYKSY2022 -15% alennusta yöpymisistä ajalla 1.9.-31.10.2022 Aurora Cabin & Aurora Cabin Superior lasi-iglussa, Komsio Suitessa, Kammi Suitessa tai Kammi Family Suitessa.

Komsio on Apukan innovaattorin Markuksen luonnoskynästä syntynyt ylellinen majoitus, joka vie sinut yötaivasta katon panoraamaikkunasta katsellessasi mielikuvamatkalle Lapin taianomaisiin taruihin. Tämä romanttinen ja tunnelmallinen majoitus juontaa juurensa kaukaa Lapin historiasta – sana komsio tarkoittaa saamelaista kehtoa joka menneinä aikoina tuuditti pohjoisen lapset turvalliseen uneen. 

Komsion 360-asteisen näkymän tarjoavan kattoikkunan alta taivasta ihaillessasi huomaat kuinka Lapin luonto tekee aidosti taikojaan. Taivaankannen tähtikuvioiden loisteessa, myyttisten revontulten ottaessa illan ensimmäisiä tanssiaskeliaan yläpuolellasi, voit pehmeän petisi lämmöstä melkein kuulla ulkona ohitse kävelevän ketun askeleet ja nähdä sen valkoisesta hännänpäästä taivaita kohden lentävät kipinät. Olet astunut Lapin ikiaikaiseen tarinaan.

Komsio Suitessa on 

Aamiainen ja ilmainen WI-FI sisältyvät hintaan.

Jos ehdit jo pohtia kuinka Komsio Suite ja Kammi Suite eroavat toisistaan: Komsio Suite on kooltaan 30 m2 ja ne sijaitsevat aivan Olkkajärven rannassa. Kammi Suite on kooltaan hieman isompi ja siinä on Komsiosta poiketen oma pieni keittiö. Komsiota suosittelemme pariskunnille romanttiseen lomaan, kun taas Kammi Suite sopii myös pienille perheille.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 15:08
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?