Komsio Suite

Majoitu panoraamaikkunan alla revontulten loisteessa

Rakastu aitoon Lapin luksukseen Rovaniemellä

ja astu osaksi pohjoisten metsien taianomaista tarinaa!

Kevättalven tarjous:
Alekoodilla KEVÄT -25% alennusta yöpymisistä ajalla 14.3.-3.4.2022 Aurora Cabin & Aurora Cabin Superior lasi-iglussa, Komsio Suitessa, Kammi Suitessa tai Kammi Family Suitessa.

Komsio on Apukan luonnoskynästä syntynyt ylellinen majoitus, joka vie sinut yötaivasta katon panoraamaikkunasta katsellessasi mielikuvamatkalle Lapin taianomaisiin taruihin. Tämä kodikas, mutta ylellinen majoitus juontaa juurensa kaukaa Lapin historiasta – sana komsio tarkoittaa saamelaista kehtoa joka tuhansien vuosien ajan tuuditti pohjoisen lapset turvalliseen uneen. 

Komsion 360-asteisen näkymän tarjoavan kattoikkunan alta taivasta ihaillessasi huomaat kuinka Lapin luonto tekee aidosti taikojaan. Taivaankannen tähtikuvioiden loisteessa, myyttisten revontulten ottaessa illan ensimmäisiä tanssiaskeliaan yläpuolellasi, voit pehmeän petisi lämmöstä melkein kuulla ulkona ohitse kävelevän ketun askeleet ja nähdä sen valkoisesta hännänpäästä taivaita kohden lentävät kipinät. Olet astunut Lapin ikiaikaiseen tarinaan.

Komsio Suitessa on 

Aamiainen ja ilmainen WI-FI sisältyvät hintaan.

Jos ehdit jo pohtia kuinka Komsio Suite ja Komsio Junior Suite eroavat toisistaan: Komsio Suite on kooltaan 30 m2 ja se seisoo ylpeänä Olkkajärven rannassa taaten vierailijalleen maalauksellisen järvimaiseman. Komsio Junior Suite on kooltaan hieman pienempi (28 m2) ja se vartioi Apukan pihapiiriä sen ytimestä.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 00:24
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?