Aerial photo of Apukka Resort Rovaniemi hotel in Rovaniemi Lapland Finland

Myyntijohtaja

Apukka Resort Rovaniemi

Apukka Resort Rovaniemi tarjoaa ainutlaatuisia majoituksia, unohtumattomia elämyksiä sekä herkullisia makuja ympäri maailmaa saapuville vierailleen. Kasvavan yhtiön liikevaihto on 17 miljoonaa euroa tilikaudella 2023–2024. Apukan vieraanvaraisen ja ammattitaitoisen tiimin tehtävänä on luoda puitteet ja tunnelma ikimuistoiseen lomaan Suomen Lapissa. Apukassa uudet tiimiläiset toivotetaan yhtä lämpimästi tervetulleeksi kuin jokainen vieras.

Apukka Resort Oy hakee myyntijohtajaa

Tehtävänäsi on johtaa Apukan 15-henkistä myyntitiimiä, niin että jokainen tiimin asiantuntija pystyy loistamaan tehtävässään. Olet läsnä, kehityt ja kehität yhdessä tiimisi kanssa ja luot toimivampia työskentelytapoja. Ymmärrät B2C ja B2B-myynnin lainalaisuudet. Kokemus matkailusta ja matkailupalveluiden myynnistä ei ole tehtävässä välttämätöntä. Sinun tehtävänäsi ei ole olla yrityksen paras myyjä, vaan annat tiimisi loistaa ja raivaat heidän tieltään esteitä. Vastaat kasvavan yhtiön myyntistrategiasta, hinnoittelusta, ehdoista ja sopimuksista.

Meillä Apukassa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja yhdessä, laadusta tinkimättä. Tarjoamme ystävällisen, välittömän ja lojaalin työyhteisön. Työntekijänä olet osa Apukan perhettä, jossa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi. Vastuullisena Green Key ja Sustainable Travel Finland -sertifioituna toimijana huolehdimme vieraista, henkilökunnasta, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Palvelulupauksemme kohdata jokainen vieras kuin ystävä haastaa tiimimme joka päivä.

Meillä pääset osaksi Lapin matkailun kärkiyrityksen kansainvälistä yhteisöä. Olet osa Apukka Resortia eteenpäin luotsaavaa johtoryhmää ja tuot oman aktiivisen panoksesi ja osaamisesi Apukan tarinaan. Mikäli olet varustautunut positiivisella asenteella ja haluat tarjota vieraille parasta mahdollista palvelua, olet etsimämme myyntijohtaja.

Apukan myyntijohtajana saat:

Odotamme sinulta:

Loistat, jos sinulla on:

Odotamme jo innolla hakemustasi! Yhteystietojesi lisäksi meille on tärkeää kuulla mitä osaat, mitä olet tehnyt aiemmin ja millaisen työkaverin sinusta saisimme. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Susanna Pohjanen p. 050 526 5446, susanna.pohjanen@barona.fi. Lähetäthän hakemuksesi 21.4.2024 mennessä.

Ilmoitus Baronan nettisivuilla

Myyntijohtajan rekrytointi Apukka Resort Rovaniemi Lappi

TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?