Ravintola Aitta

Kestikievarin jalanjäljissä Olkkajärven syleilyssä

Ravintola Aitan aukioloajat

Ravintola Aitta avataan jälleen 1.9.2022!
Siitä alkaen olemme avoinna päivittäin aamiaisesta illalliseen.

Ravintolamme ollessa suljettu, voit ottaa yhteyttä myyntipalveluumme sales@apukkaresort.fi tai 029 370 0269. Autamme mielellään kysymyksissäsi!

Jotain vanhaa, jotain uutta. Ravintola Aitan tunnelmallisessa salissa historia ja nykypäivä kohtaavat satavuotiaiden hirsiseinien kuiskiessa kertomuksiaan tämän päivän matkaajille.

Apukka on täynnä vanhoja tarinoita ja perinteitä, sillä alue on aina tarjonnut elannon ja ravintoa niin asukkailleen kuin pohjoisten kairojen kulkijoillekin. Jo 1800-luvulla Apukan kestikievarin notkuvien pitopöytien valloittava tuoksu ja sen hirsiseiniä pitkin raikuva ilo toivottivat kulkijan tervetulleeksi Apukan takkatulen lämpöön. 

Me Apukassa haluamme ylläpitää vanhoja perinteitä, siksi ravintola Aitta tarjoaa aitoa suomalaista ruokaa modernilla otteella. Ravintolamme sydän on valtava leivinuuni, jonka lämmössä valmistetaan herkullisia lihapatoja. Aitoja makuja siivittää ravintolamme korkeista ikkunoista avautuva upeat näkymä Olkkajärven rantaan. Ravintolasalissamme on tilaa jopa 200 hengelle.

Astu pirttiin, Ystävä Hyvä, pöytä on katettu!

Onko etsinnässäsi inspiroiva kokoustila tai suunnitteletko kenties juhlia?

Ravintola Aitta tarjoaa tunnelmalliset puitteet tapahtumaan kuin tapahtumaan. Myyntitiimimme auttaa sinua tapahtumasi järjestelyissä, sales@apukkaresort.fi tai 029 370 0269.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 01:05
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?