Safariopas

Vain 15 minuutin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva Apukka Resort on kuin pohjoinen keidas koskemattoman luonnon keskellä. Sijaintimme kahden järven sylissä, valosaasteen ulottumattomissa, tarjoaa paikan revontulien katseluun ja erilaisten luontoaktiviteettien kokemiseen läpi vuodenaikojen. 

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme tulevalle talvisesongille 2021-2022 Apukka -tiimiimme safarioppaita luomaan asiakkaillemme ainutlaatuisia elämyksiä pohjoisen luonnossa. Safarioppaan työkaluina toimivat moottorikelkat, lumikengät, pilkit, lumijunat, sukset ja monet muut metsissä seikkailemisen mahdollistavat välineet. 

Meillä Apukka Resortissa asiakkaita palvellaan suurella sydämellä ja työtä tehdään tarmolla, ilolla ja antaumuksella. Safarioppaana työskentelet pääsääntöisesti ulkomaisten asiakkaidemme kanssa ja siksipä kielitaitosi ei voi loppua Savon murteeseen. Tarinoit sujuvasti vähintään suomen ja englannin kielellä, jokaisen ylimääräisen kielen hallinnasta nostamme kunnioituksella ja kiitollisuudella karvalakkejamme.

Sinulla on myös vähintään yhden kauden kokemus kelkkasafareiden itsenäisestä vetämisestä, osaamista ja hauista saada kelkat irti hangesta sekä loihdit tulet tuluksilla. Sinulla on voimassaoleva EA 1 tai 2-kortti sekä vähintään B-ajokortti ja auto myös pysyy pilkkirukkasissasi pohjoisen lumisilla teillä. Safarioppaana tunnet Suomen luonnon ja historian, kokkaat nuotiolla ilman liiallista palaneen käryä ja et eksy ryhmäsi kanssa Apukkaa ympäröiviin metsiin.

Erä- ja luonto-oppaan koulutus, hygieniapassi, linja-autokortti (ja ammattipätevyys), valokuvaustaito, köysitoiminnanohjaajan pätevyys, sekä muut alan pätevyydet/koulutukset katsotaan eduksi. Työnantajana olemme joustava ja reilu sekä koemme työntekijöidemme hyvinvoinnin tärkeäksi – toisaalta olemme vaativa: odotamme työntekijöiltämme heittäytymistä ja täyttä panostusta työhön. Jokaisella Apukan työntekijällä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yrityksen tuotteisiin, palveluihin ja toimintatapoihin sekä kehittämään ja rakentamaan nuoren yrityksen toimintakulttuuria. Tutustu yritykseemme osoitteessa www.apukkaresort.fi – mikäli koet olevasi etsimämme metsien supersankari lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen recruitment@apukkaresort.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Kolari, +35840 536 2194.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 23:37
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?