Safariopas

Haluatko olla osa huipputiimiä ensi talvena ja työskennellä upeassa miljöössä sekä tuottaa huikeita elämyksiä asiakkaille? Ovatko mukavat työkaverit, erinomaiset työvälineet ja moderni työympäristö sinulle tärkeitä? Meillä pääset kokemaan kaiken tämän ja paljon muuta.

Apukka Resort hakee uusia safarioppaita tulevalle talvikaudelle 2022–2023.  Meillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä, hyvässä porukassa ja laadusta tinkimättä. Tarjoamme ystävällisen, välittömän ja lojaalin työyhteisön. Työntekijänä pääset osaksi Apukan perhettä, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Antamamme palvelulupaus haastaa työntekijöitämme joka päivä.

Meillä pääset Lapin matkailun etulinjaan tuottamaan elämyksiä asiakkaillemme ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten matkailijoiden päivään merkittävällä tavalla. Mikäli olet liikenteessä positiivisella asenteella ja haluat tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme:

Edellytämme:

Eduksi lasketaan:

Odotamme jo innolla hakemustasi! Yhteystietojesi lisäksi meille on tärkeää kuulla mitä osaat, mitä olet tehnyt aiemmin ja millaisen työkaverin sinusta saisimme. Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen recruitment@apukkaresort.fi. Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa operointipäällikkö Juha Kämältä, puh. 050 3765560 tai juha.kama@apukkaresort.fi.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 14:34
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?