Tarjoilija, Apukka Resort Rovaniemi

Vain 15 minuutin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva Apukka Resort on kuin pohjoinen keidas koskemattoman luonnon keskellä. Sijaintimme kahden järven sylissä, valosaasteen ulottumattomissa, tarjoaa paikan revontulien katseluun ja erilaisten luontoaktiviteettien kokemiseen läpi vuodenaikojen.

Etsimme talvisesongille 2022-2023 Apukka-tiimiimme tarjoilijoita!

Oletko sinä innokas ravintolan salipuolen osaaja, jolla on kokemusta Lapin talvisesongista tai halua päästä se kokemaan? Haemme nyt iloisen ja asiakaspalvelullisen asenteen omaavia tarjoilijoita.

Meillä Apukka Resortissa asiakkaita palvellaan suurella sydämellä ja työtä tehdään tarmolla, ilolla ja antaumuksella. Olet etsimämme henkilö mikäli hymysi ei hyydy kiireessä, askeleesi ei pysähdy joulukuun pitkinä tunteina eikä alati muuttuvat tilanteet ja kiire aiheuta paniikkikohtausta. Sisäinen joukkuepelaajasi ymmärtää tiimin merkityksen ja pystyy toimimaan osana dynaamista joukkoamme ajoittain kiireisessä ympäristössä. Tähän tehtävään ei vaadita vuosien kokemusta, vaan asenteesi ratkaisee.

Ravintola Aitta avataan laajennettuna syyskuun 2022 alussa. Sopimukset alkavat elokuun viimeisellä viikolla 2022 tai marraskuun alusta 2022 ja kestävät huhtikuuhun 2023 asti. Mahdollisuus myös lyhyempiin ja osa-aikaisiin sopimuksiin.

Odotamme sinulta:

Tarjoamme sinulle:

Oletko valmis liittymään perheeseemme ja rakastumaan Apukkaan?

Rekrytointia hoitaa puolestamme Barona. Lisätietoja tästä työpaikasta antaa Kirsi Karhu, 0447022010, kirsi.karhu@barona.fi

Ainoastaan Baronan järjestelmän kautta saapuneet hakemukset käsitellään. Valintoja tehdään jo hakuaikana, joten laita heti hakemus vetämään!


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 03:06
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?