Apukka Resort Oy:n tietosuojaseloste

Huomioimme Apukka Resort Oy:n kaikissa toiminnoissa sekä EU:n tietosuoja-asetuksen että muun lainsäädännön vaatimukset. Pyrimme varmistamaan tietosuoja- ja tietoturvapolitiikkamme avulla henkilötietojen käsittelyyn liittyvät rekisteröityjen oikeudet sekä rekisterinpitäjän oikeudet ja velvollisuudet. Apukka Resort Oy:n henkilötietojen käsittelyssä toteutetaan yksityiselämän suojaa ja edistetään hyvän tietojenkäsittelytavan noudattamista.

Keräämme henkilötietoja vain tiettyjä käyttötarkoituksia varten. Web-sivustollamme keräämme henkilötietoja asiakaspalvelun toteuttamiseksi, asiakaskokemuksen parantamiseksi ja sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi. Emme luovuta tietoja säännönmukaisesti kolmansille osapuolille.

Sivustomme käyttää ulkoisia palveluja (kolmansia osapuolia) myynnin ja asiakaspalvelun toteuttamiseen. Kolmansia osapuolia sivustolla ovat mm. Fareharbor -aktiviteettivarausohjelmisto ja Profitroom-majoitusvarausohjelmisto. Sivustolle on myös asennettu Facebook-pikseli, jonka avulla voimme kohdentaa mainontaa. Näiden instanssien tietosuojaselosteet löydät alla olevien linkkien takaa.

https://fareharbor.com/legal/privacy/
https://www.travelclick.com/legal/privacy-policy/
https://www.facebook.com/about/privacy/update


Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.


Tarkemman tietosuojaselosteen asiakasrekisteristämme saatte tarvittaessa pyytämällä osoitteesta info@apukkaresort.fi.


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?