Ravintola Aitan kokoustila Apukka Resort Rovaniemi Lappi Suomi

Kokousta Apukassa

Apukan kokouksissa on tilaa inspiraatiolle ja hyville päätöksille

Tunnelmallinen kokouspaikka luonnon helmassa Rovaniemen kupeessa

Oletko etsimässä autenttista paikkaa kokouksellesi? Kenties kaipaat rauhaisaa sijaintia kokoustiloilla, tunnelmallista majoitusta ja vatsan läpi kokouspäivien kylläisenä pitävää, herkullista ruokaa? Etsintäsi on päättynyt – tervetuloa Apukka Resortin inspiroiviin maisemiin ja tiloihin!

Meillä Apukka Resortissa pääset kokoustamaan lähelle luontoa Olkkajärven rantamaisemiin. Täällä on tilaa ajatusten lentää. Inspiraatiota uusille suunnitelmille ja päätöksille voi hakea happihyppelyllä rantaan tai metsän siimekseen. Ravintola Aitassa luonnonvalo virtaa kokoustilaan isoista ikkunoista ja vanhat hirret huolehtivat miellyttävästä akustiikasta. Kokouskahvit nautitaan takkatulen lämmössä. Aitassa mahtuu kokoustamaan kerralla jopa 200 henkilöä.

Meillä kokouspäivään on helppo yhdistää reipasta tekemistä luonnossa tai vaikkapa rentouttavaa saunomista. Kysy lisää oheisohjelmistamme!

Tarjoamamme kokoustekniikka sisältää videoprojektorin&valkokankaan tai 90″ monitoiminäytön, fläppitaulun sekä Wi-Fin.

Apukan kokoustilat

Ravintola Aitta 60 – 200 hengelle

Ravintola Aitassa luonnonvalo virtaa kokoustilaan isoista ikkunoista ja vanhat hirret huolehtivat miellyttävästä akustiikasta. Kokouskahvit nautitaan takkatulen lämmössä. Aitassa mahtuu kokoustamaan kerralla jopa 200 henkilöä.

Ravintola Kota 10 – 40 hengelle

Ravintola Kota sijaitsee aivan Olkkajärven rannan tuntumassa. Keskellä ravintolaa sijaitseva tulisija luo tunnelmaa ja nykyaikainen tekniikka huolehtii tilaisuutesi sujuvuudesta. Kodassa voi kokoontua jopa 40 henkilön voimin.

Villa Apukka 6 – 20 hengelle

Villa Apukka tarjoaa rauhallisen ja yksityisen tunnelman historiallisessa vasta remontoidussa kivitalossa. Villa soveltuu parhaiten 6-20 henkilön tilaisuuksiin.

Apukan kokouspaketit

Puoli päivää Apukassa

Hinta: alk. 49 € / hlö, pyydä tarjous sales@apukkaresort.fi.

Koko päivä Apukassa

Hinta: alk. 69 € / hlö, pyydä tarjous sales@apukkaresort.fi.

Kokouspakettimme ovat saatavilla arkipäivisin. Viikonlopuille ja arkipyhille teemme mielellään erillisen tarjouksen.

Varaa kokouksesi meiltä sales@apukkaresort.fi tai 029 370 0269.



TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?