Fatbikeretki kokokouksen lomassa Apukka Resortissa Rovaniemellä Suomen Lapissa

Vietä virkistyspäivä Apukassa

Vireyttä ja ryhmähenkeä Apukasta

Luonto ja laadukkaat puitteet takaavat onnistuneen tilaisuuden

Apukka Resortin sijainti lähellä luontoa kahden järven välissä luo upeat puitteet rentoutumiselle ja virkistäytymiselle. Oma ohjelmapalveluyksikkömme keksii monia tapoja mennä luontoon yhdessä. Valitse porukallesi mieluisin, me hoidamme loput!

Ja miksipä lopettaa mukava yhteinen päivä lyhyeen, sillä meillähän voi viettää koko illan tai jopa yön. Syksy on upeaa aikaa toteuttaa unelmia ja viettää yö avaran taivaan alla lasi-igluissa!

Esimerkki virkistyspäivästä Apukassa:

Hinta: alk. 149 €/hlö, ryhmä 10-20 hlöä

Esimerkkejä illan ohjelmista:

Yöpyminen Aurora Cabin lasi-iglussa

alk. 169 € / yö / 1-2 hlöä sisältäen aamiaisen.

Kerromme mielellään lisää ohjelma- ja majoitusvaihtoehdoista ja teemme tarjouksen isommille ryhmille. Syksyn retkiin kuuluvat mm. husky-, poro- ja hevosohjelmat, revontuli- ja luontoretket, veneily ja kalastus sekä tiimikisat.

Apukan Tiimikisat

Apukan tiimikisa on hulvattoman hauska ryhmäohjelma, jossa kilpaillaan leikkimielisissä mittelöissä ja mitataan ryhmädynamiikkaa! Lajit eivät vaadi kovaa kuntoa vaan enemmänkin huumorimieltä, kekseliäisyyttä ja intoa! Ryhmäsi jaetaan useampaan pienempään kisajoukkueeseen ja tehtäviä on useita riippuen joukkueiden määrästä. Teemme mielellään tarjouksen juuri teidän ryhmällenne!

Hinta: alk. 79 €/hlö min. 20 hlöä

Olethan yhteydessä myyntitiimiimme sales@apukkaresort.fi tai 029 370 0269.TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 15:43
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?