Anna meidän huolehtia varusteista

ja keskity sinä, Ystävä hyvä, lomailuun.

Apukasta löydät varusteet moneen seikkailuun

vuodenajasta riippumatta

Kuiskailevatko pohjoisen korpimaat korvaasi kutsujaan seikkailuun mutta varastojesi kätköistä ei löydy tarvitsemiasi ulkoiluvälineitä? Tai onko uskollinen, matkaan Suomen halki valmistautuva autosi kenties niin täpötäynnä ettei kaikki yksinkertaisesti vain mahdu kyytiin suunnatessasi kohti Rovaniemeä? Ei hätää, ei kaikkea kannatakaan kantaa matkojen takaa. Jätä tilaa vievät varusteet kotiin ja nauti matkasta halki Suomen upeiden maisemien tilavasti matkustaen. Meiltä Apukasta löytyy kattava valikoima laadukkaita varusteita jotka mahdollistavat upean loman Lapin alkulähteillä Rovaniemellä!

Tutustu vuokravälinetarjontaamme ja huomaat jo pian matkaavasi mielessäsi kantohangille täydelliseen kevättalven päivään tai Lapin ruskan värittämään iltaan Olkkajärven sinisten laineiden yllä.

Apukasta vuokrattavissa olevat varusteet:

Apukasta löydät seikkailujasi siivittämään niin tunturisukset, kameran kolmijalat, lumikengät, pilkit kuin päiväreputkin. Aittojemme kätköistä löydät vuokralle kaikkea makuupusseista virveleihin ja porontaljoista kickbikeihin – lähes kaikki seikkailuillasi tarvittava odottaa sinua siis Apukassa,

Malta vielä hetki, Ystävä hyvä, vuokravälineemme tulevat löytymään nettisivuiltamme vielä tämän syksyn aikana!


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 16:59
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?