Varausehdot

Yleiset Ehdot

Päivitys Apukka Resortin majoitusehtoihin

Tutustukaa huolellisesti alla oleviin yleisiin ehtoihin ja maksuehtoihin. Teitä pyydetään hyväksymään alla olevat säännöt ja määräykset (ellei toisin sovita); tällä varmistetaan matkajärjestelyjen sujuvuus.

Apukka Resort varaa itselleen oikeuden soveltaa/muuttaa huonehintoja, yleisiä ehtoja ja maksuehtoja.

1. Varaus ja vahvistus

Varaus voidaan tehdä joko kirjallisesti tai varausjärjestelmämme kautta. Seuraavat tiedot on ilmoitettava Apukka Resortille varauksen tekemisen yhteydessä: nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, maksutapa, tulo- ja lähtöpäivä sekä arvioitu saapumisaika.

Varaus katsotaan vahvistetuksi, kun Apukka Resort on vastaanottanut ennakkomaksun ja olette saaneet varausnumeron. Apukka Resort varaa itselleen oikeuden jättää varauksen vahvistamatta, mikäli ennakkomaksua ei ole vastaanotettu. Kaikki varaukset riippuvat saatavuudesta eikä niitä ole vahvistettu ennen kirjallisen vahvistuksen toimittamista.

HUOM. Eri ajanjaksoilla sovelletaan eri ehtoja; ks. tarkemmat maksuehdot.

2. Lapsia koskevat ehdot

Aikuisten kanssa samassa huoneessa yöpyvistä lapsista veloitetaan ylimääräinen vierasmaksu kaikissa huonetyypeissä.

Vauvansänky saatavilla huoneeseen pyynnöstä, 20 € per lapsi.

3. Sisään- ja uloskirjautuminen

Sisäänkirjautuminen klo 16.00–22.30 tulopäivänä.

Uloskirjautuminen klo 8.00–12.00 lähtöpäivänä.

Samat ajat koskevat myös tilanteita, joissa huonetta vaihdetaan.

Myöhäinen sisäänkirjautuminen: Ilmoitattehan meille hyvissä ajoin etukäteen, mikäli saavutte kello 22.00 jälkeen. Muuten emme voi taata, että myöhäinen sisäänkirjautuminen on mahdollista.

Turvallisuussyistä vain sisäänkirjautuneilla vierailla on lupa liikkua yksityisalueella, ja vieraiden huonekohtaista enimmäismäärää ei saa ylittää. Ilmoitattehan meille arvioidun saapumisaikanne vähintään pari päivää etukäteen. Jokaisen Apukka Resortissa majoittuvan vieraan on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

4. Siirto

Erittäin poikkeuksellisissa tilanteissa Apukka Resort varaa itselleen oikeuden siirtää vieraat läheiseen vastaavan tasoiseen tai tasokkaampaan hotelliin ja järjestää heille sieltä vastaavan tasoisen tai tasokkaamman huoneen ilman lisämaksua.

5. Vakuutukset

Edellytämme vierailtamme matkavakuutusta mahdollisten odottamattomien tilanteiden varalta. Apukka Resort ei hyväksy peruutuksia ilman peruutusmaksuja (ellei peruutusehdoissa toisin mainita), ei edes tilanteissa, joissa peruutuksen tekijä esittää lääkärintodistuksen tai muun kirjallisen todistuksen.

6. Ylivoimainen este

Kumpikaan Osapuoli ei ole vastuussa laiminlyönneistä, vahingoista tai menetyksistä, jotka ovat seurausta ylivoimaisesta esteestä tai kohtuuttomasta haitasta Osapuolen toimintaan vastaavanlaisesta syystä (mukaan lukien muun muassa sodasta, lakosta, säätilasta, vähälumisuudesta, muista luonto-olosuhteista jne. johtuen). Ylivoimaisen esteen sattuessa Osapuolen on ilmoitettava siitä viipymättä kirjallisesti toiselle Osapuolelle sekä pidettävä toinen Osapuoli täysin ajan tasalla ylivoimaisen esteen kestosta ja olennaisista muutoksista tilanteessa ylivoimaisen esteen ollessa olemassa. Ylivoimaisten esteiden sattuessa Osapuolten on lisäksi ryhdyttävä kaikkiin niiden käytettävissä oleviin kohtuullisiin toimenpiteisiin lieventääkseen ylivoimaisen esteen vaikutuksia tähän sopimussuhteeseen perustuvien velvoitteiden suorittamiseen.

7. Vieraiden vahingonkorvausvastuu ja omat arvoesineet

Vieraana olette vastuussa vahingoista, joita aiheutuu teidän, vieraanne tai lemmikkinne tahallisesta tai tahattomasta toiminnasta huoneessa/huoneistossa tai lomakeskuksen tiloissa. Tämä koskee myös lomakeskuksen kalusteita ja muita varusteita sekä muita lomakeskuksen vieraita ja heidän omaisuuttaan. Aikuisilla on vanhempainvastuu huolehtia lapsistaan, ja he ovat vastuussa mahdollisista lasten aiheuttamista vahingoista. Apukka Resortilla on oikeus periä välittömästi korvaus aiheutetuista vahingoista asiakkaalta lomakeskuksessa.

Lomakeskus ei ole vastuussa arvoesineille aiheutuneista vahingoista tai niiden katoamisesta vierailun aikana. Pitäkää hyvää huolta omaisuudestanne.

MAKSUEHDOT

1. Maksutapa

Varaus vahvistetaan suorittamalla maksu täysimääräisenä. Hyväksymme maksuvälineiksi yleisimmät luotto- ja pankkikortit, käteisen (euroina) sekä maksun tilisiirtona. Mikäli käytätte tilisiirtoa, lisäättehän viitteeksi oman nimenne ja varausnumeronne. Kaikki vierailun aikana mahdollisesti syntyvät lisäkustannukset voi maksaa hotellilla joko käteisellä (euroina) tai kortilla. Tarkistamme luottokorttitiedot saapumisen yhteydessä mahdollisten tulevien maksujen varalta.

Apukka Resort varaa itselleen oikeuden veloittaa kortilta katevaraus varauksen tekemisen jälkeen. Mikäli varausmaksua ei voi palauttaa, Apukka Resort varaa itselleen oikeuden veloittaa varauksen hinta kokonaisuudessaan varauksen tekemisen jälkeen.

Mikäli varaus tehdään niin lähellä tulopäivää, että ennakkomaksu ei ehtisi tilillemme ennen saapumista, varaus on vahvistettava luottokortilla.

2. Peruutus, muutokset ja saapumatta jättäminen – yksittäinen varaus

Huomioittehan, että eri ajanjaksoilla sovelletaan eri peruutusehtoja. Apukka Resort varaa itselleen oikeuden veloittaa peruutuksesta aiheutuvat toimistokulut. Huomioittehan myös, että kaikki muutokset ja peruutukset riippuvat saatavuudesta. Peruutusehtomme ovat seuraavat:

A. 1.12.2021–9.1.2022 / 1.12.2022-8.1.2023

Varaukset tälle ajalle ovat sitovia ja maksuja ei palauteta. Jos varaus perutaan tai sitä muutetaan, asiakkaalta veloitetaan maksu kokonaisuudessaan. Sama pätee asiakkaan jättäessä saapumatta. Lomakeskuksella on oikeus veloittaa koko varausmaksu asiakkaan luottokortilta.

B. 10.1.–10.4.2022 / 1.9.-30.11.2022 / 9.1–9.4.2023

Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan vähintään 90 päivää ennen tulopäivää, maksua ei peritä.

Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan vähintään 31 päivää ennen saapumista, asiakkaalta veloitetaan 50 % varauksen kokonaishinnasta.

Mikäli varaus peruutetaan alle 31 päivää ennen saapumista tai mikäli asiakas jättää saapumatta, varausmaksu veloitetaan kokonaisuudessaan. Lomakeskuksella on oikeus veloittaa koko varausmaksu luottokortiltanne.

2.1 Peruutuskäytäntö liittyen COVID-19-tilanteeseen

Varausten peruutus- ja siirtoehtoja arvioidaan aina voimassa olevien virallisten rajoitusten ja asiaankuuluvien viranomaisten ohjeiden perusteella. Apukka Resort saattaa pyytää esittämään asianmukaisia asiakirjoja ja virallisia todistuksia, kuten matkustusasiakirjoja, lentolippuja tai terveyteen liittyviä asiakirjoja.

Varaus voidaan siirtää toiseen ajankohtaan saman kauden sisällä ilman lisämaksua, jos:

Huomioittehan, että kaikkia varauksia pidetään saapumatta jättämisinä ja maksu veloitetaan kokonaisuudessaan, ellei Apukka Resortin pyytämiä tietoja ja asiakirjoja toimiteta vähintään 48 tuntia ennen saapumista ja hyväksytä meidän toimestamme.

Emme järjestele majoitusta uudelleen, lykkää sitä tai hyvitä maksua seuraavissa tilanteissa:

Huomioittehan, että Apukka Resort pidättää itsellään kaikki oikeudet palvelun sisältöä koskeviin muutoksiin. Meillä on oikeus peruuttaa palvelu viimeistään 28 päivää ennen vieraan/ryhmän saapumista, mikäli kyseiselle ajanjaksolle ei ole riittävästi varauksia tai muusta merkittävästä syystä.

Meillä on oikeus peruuttaa tai järjestellä palvelu uudelleen johtuen viranomaisten määräämistä COVID-19-rajoituksista viimeistään 48 tuntia ennen palvelun päivämäärää.

Me Apukka Resortissa palvelemme teitä mielellämme!

Lue lisää ja varaa majoitus & aktiviteettejä sivustoltamme tai lähetä meille sähköpostia. Voit varata lisäpalveluja vierailun aikana Apukka Resortista.

Apukka Resortin yhteystiedot:

Osoite: Tutkijantie 28
Kaupunki: Rovaniemi – Lappi
Maa: Suomi
Postinumero: 96900

Yrityksen nimi: Apukka Resort

Puhelinnumero: 029 3700 268 (vastaanotto), 029 3700 269 (myynti)

Sähköpostiosoite: Yksityishenkilöitä koskevissa varauksissa ottakaa yhteyttä osoitteeseen info@apukkaresort.fi.

Ryhmävarauksissa ottakaa yhteyttä osoitteeseen sales@apukkaresort.fi.TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika 15:46
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?