Aerial photo of Apukka Resort Rovaniemi hotel in Rovaniemi Lapland Finland

Vastaanoton vuoropäällikkö

Apukka Resort Rovaniemi

Vastaanoton vuoropäällikkö

Apukka Resort Rovaniemi tarjoaa ainutlaatuisia majoituksia, unohtumattomia elämyksiä sekä herkullisia makuja ympäri maailmaa saapuville vierailleen. Apukan vieraanvaraisen ja ammattitaitoisen tiimin tehtävänä on luoda puitteet ja tunnelma ikimuistoiseen lomaan Suomen Lapissa. Apukassa uudet tiimiläiset toivotetaan yhtä lämpimästi tervetulleeksi kuin jokainen vieras.

Apukka Resort Oy hakee vastaanoton vuoropäällikköä kaudelle 2023–2024

Tehtävänäsi on vastaa vuorossaan tiimin toiminnasta sekä myynnillisen ja erinomaisen palvelun toteuttamisesta. Vieraiden toiveiden ylittäminen ja kysymyksiin vastaaminen on tärkeä osa toimenkuvaa.
Vuoropäällikkö koordinoi aktiivisesti osastojen välistä yhteistyötä ja tiedonkulkua.

Sinulla on vastaanottovirkailijan pätevyyden lisäksi intohimoa asiakaspalvelua kohtaan ja erinomaisia tiimityötaitoja. Olet kaupallisesti orientoitunut, lähestyt asioita asiakkaan näkökulmasta ja olet sitoutunut kehittämään toimintaa Apukka Resortin arvojen kautta. Omaat jonkin verran esihenkilökokemusta sekä olet luontevasti innostavana esimerkkinä tiimillesi.
Kommunikoit sujuvasti sekä suomen- että englanninkielellä, muut kielet katsotaan eduksi.

Meillä Apukassa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja yhdessä, laadusta tinkimättä. Tarjoamme ystävällisen, välittömän ja lojaalin työyhteisön. Työntekijänä olet osa Apukan perhettä, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Vastuullisena Green Key -sertifioutuna toimijana huolehdimme vieraista, henkilökunnasta, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Palvelulupauksemme kohdata jokainen vieras kuin ystävä haastaa tiimimme joka päivä.

Meillä pääset Lapin matkailun kärkiyritykseen palvelemaan kansainvälisiä vieraita ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten matkailijoiden kokemukseen merkittävällä tavalla. Mikäli olet varustautunut positiivisella asenteella ja haluat tarjota vieraille parasta mahdollista palvelua, olet etsimämme tiiminjäsen.

Apukan tiimiläisenä saat: 

Odotamme sinulta:

Loistat, jos sinulta löytyy:

Odotamme jo innolla hakemustasi! Yhteystietojesi lisäksi meille on tärkeää kuulla mitä osaat, mitä olet tehnyt aiemmin ja millaisen työkaverin sinusta saisimme. Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen recruitment@apukkaresort.fi. Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa hotellinjohtaja Päivi Hamarilta paivi.hamari@apukkaresort.fi


TILAA UUTISKIRJEEMME

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

KYLLÄ, KIITOS!

Paikallinen aika
LÄMPÖTILA

HALUATKO VUOKRATA AUTON?