fbpx

Vain 15 minuutin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva Apukka Resort on kuin pohjoinen keidas koskemattoman luonnon keskellä. Sijaintimme kahden järven sylissä, valosaasteen ulottumattomissa, tarjoaa paikan revontulien katseluun ja erilaisten luontoaktiviteettien kokemiseen läpi vuodenaikojen. Apukka Resortissa voit yhdistää viihtyisän majoituksen unohtumattomiin aktiviteetteihin, Saunamaailmamme tarjoamiin pehmeisiin löylyihin sekä ravintolamme Aitan antimiin. Meille Apukkaan olet tervetullut kuin vanha ystävä. Me pidämme Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto.

Etsimme tulevalle talvisesongille 2020-2021 asiakaspalvelun ammattilaisia työskentelemään Front Deskissä Apukka Resortin majoitus- ja ohjelmapalveluiden keskiössä. Olet etsimämme henkilö jos näet itsesi kohtaamassa Apukan vieraat suurella sydämellä ja tekeväsi loistavassa tiimissämme osasi ainutlaatuisten, vanhuuden keinutuoliin saakka kantavien unohtumattomien muistojen luomisessa vieraillemme. Vastaat sähköposteihin ja puhelimeen ammattitaidolla ja asiakkaasta aidosti välittäen ja teet varaukset eri järjestelmiimme ihailtavalla tarkkuudella. Front Deskin työntekijämme ovat avainasemassa myös aktiviteettien myynnissä majoittuville vieraillemme – pystyisitkö juuri sinä myymään asiakkaillemme tarvittaessa vaikka villasukat jalastasi?

Apukka Resortissa Front Desk on toimintamme sydän ja sen työntekijät avainasemassa ikimuistoisten asiakaskokemusten luomisessa ja lisämyynnin teossa. Etsimmekin Front Deskiimme persoonia, jotka omalla valloittavalla olemuksellaan ja aitoudellaan pystyvät ylittämään asiakkaiden odotukset kerta toisensa jälkeen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan työstä, kokemusta varausjärjestelmien käytöstä ja joustavuutta työaikojen suhteen. Edellytämme myyntihenkistä otetta, sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön ja paineensietokykyä. Eduksi katsomme muun kielitaidon, Rovaniemen alueen paikallistuntemuksen ja ymmärryksen digitaalisesta markkinoinnista. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme sinulle mukavan työympäristön osana mahtavaa tiimiä luonnonkauniin Apukan talvisissa maisemissa. Lisäksi pääset osallistumaan kanssamme uuden matkailukohteen kehittämiseen ja mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana vastuullisempiin tehtäviin.

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö työskentelemään Apukka Resortin Front Deskissä? Saiko tämän ilmoituksen lukeminen sinut keksimään myyntipuhetta jalkojasi parhaillaan lämmittäville villasukille? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen recruitment@apukkaresort.fi ja vakuuta meille, että juuri sinun villasukkasi kuuluvat Apukka Resortin Front Deskin taakse talvikaudella 2020-2021.

 

Pin It on Pinterest

Share This