Matkailualan opiskelija, kiinnostaisiko harjoittelupaikka Apukka Resort:ssa? Haemme tiimiimme innokkaita, positiivisia ja reippaita harjoittelijoita Front Desk:iin sekä opastiimiimme 1-6 kk ajalle.

Apukka Resort tarjoaa majoitusta sekä ohjelmapalveluita Napapiirin pohjoispuolella. Vieraillamme on mahdollisuus yöpyä jäämökeissä, revontulikodissa ja erikoisvalmisteisissa Aurora Wagoneissa arktisen luonnon keskellä. Apukan piha-alueelta löytyy myös ainutlaatuisia jäähirsirakennuksia, joita ei löydy mistään muualta päin maailmaa.

Harjoittelijana olet osa Apukan huipputiimiä ja osallistut monipuolisesti päivittäiseen toimintaan. Meillä sinulla on mahdollisuus oppia työtehtäviä kokeneiden ammattilaisten opastuksella. Harjoittelijan tärkeimpiä ominaisuuksia on kyky tarttua toimeen ja uskallus toimia asiakkaiden parissa. Sinulla on myös tahtoa ja määrätietoisuutta osoittaa kykysi elämysten tulevana ammattilaisena. Aktiivisuutesi ja omaksumiskykysi määrittävät millaisiin tehtäviin ja projekteihin osallistut harjoittelusi aikana.

Jos tunnistat itsesi ja haluat liittyä tiimiin, lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla tuota pikaa osoitteeseen jp@apukkaresort.fi. Laita viestisi otsikoksi ”Harjoittelija”.

Tiedustelut & hakemukset:

Jukka-Pekka Tolonen

Operointipäällikkö

jp@apukkaresort.fi

+358 45 633 7989

Apukka Resort Oy

www.apukkaresort.fi

 

 

Pin It on Pinterest

Share This