Vain 15 minuutin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva Apukka Resort on kuin pohjoinen keidas koskemattoman luonnon keskellä. Sijaintimme kahden järven sylissä, valosaasteen ulottumattomissa, tarjoaa paikan revontulien katseluun ja erilaisten luontoaktiviteettien kokemiseen läpi vuodenaikojen. Apukka Resortissa voit yhdistää viihtyisän majoituksen unohtumattomiin aktiviteetteihin, Saunamaailmamme tarjoamiin pehmeisiin löylyihin sekä ravintola Aitan antimiin. Meille Apukkaan olet tervetullut kuin vanha ystävä. Me pidämme Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto.

Huonesiivooja: Etsimme tulevalle talvisesongille 2019-2020 reippaita, oma-aloitteisia ja asiakaspalveluhenkisiä huonesiivoojia.

Työtehtäviisi kuuluu huonesiivouksen ohella yleisten tilojen siistiminen. Olet tiimipelaaja joka ei pelkää työskennellä itsenäisestikään. Olet omalta osaltasi vastuussa sekä työkaveriesi että vieraidemme hyvinvoinnista. Talvisesongin pisimpinäkin tunteina jaksat hymyillä ja yllätät jokaisen vieraan positiivisesti työsi jäljellä, ripeydelläsi ja ystävällisyydelläsi.

Emme edellytä vuosien kokemusta alalta, vaan arvostamme aitoa halua palvella vieraitamme sekä paloa matkailualaa kohtaan. Suomen kielen lisäksi arvostamme englannin kielen osaamista, mutta se ei ole välttämättömyys.

Työvuorot tulevat toistaiseksi aluksi talvisesongin 2019-2020 ajalle. Työ sopii hyvin kokopäiväistä tai osa-aikatyötä etsiville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään siivoustehtävissä osana upeaa työyhteisöä kansainvälisessä ympäristössä.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön osana mahtavaa porukkaamme Apukan upeissa maisemissa luonnonkauniilla paikalla Olkkajärven rannalla. Tarjoamme kilpailukykyisen 12 euron tuntipalkan sekä mahdolliset ilta- ja pyhäkorvaukset. Meillä saat myös erinomaisen mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi eteenpäin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse otsikolla ”Huonesiivooja” osoitteeseen recruitment@apukkaresort.fi.


Pin It on Pinterest

Share This