Vain 15 minuutin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva Apukka Resort on kuin pohjoinen keidas koskemattoman luonnon keskellä. Sijaintimme kahden järven sylissä, valosaasteen ulottumattomissa, tarjoaa paikan revontulien katseluun ja erilaisten luontoaktiviteettien kokemiseen läpi vuodenaikojen. Apukka Resortissa voit yhdistää viihtyisän majoituksen unohtumattomiin aktiviteetteihin, Saunamaailmamme tarjoamiin pehmeisiin löylyihin sekä ravintola Aitan antimiin. Meille Apukkaan olet tervetullut kuin vanha ystävä. Me pidämme Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto.

Myynnin sihteeri: Etsimme kasvavaan Apukka –tiimiimme motivoitunutta myynnin sihteeriä.

Etsimme upeaa joukkoamme täydentämään taloushallinnon tulevaa supersankaria. Emme edellytä vuosikausien kokemusta alalta, sen sijaan tunteen palo tekemääsi työtä ja matkailualaa kohtaan, aito halu oppia uutta sekä halu tuottaa laadukasta asiakaspalvelua voittavat sydämemme puolellesi.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisista taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja myynnin tukitehtävistä, minkä lisäksi hoidat laskutuksen ja myynti- sekä ostoreskontran seuraamisen ja toimit tiiviissä yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Pystyt tuottamaan raportteja ja hallitset tekstinkäsittelyn. Jos et tiedä jotain, kykenet ottamaan asiasta itse selvää joko kysymällä tai tiedonhaulla. Avustat myös tarvittaessa sekä myynnin että front deskin tiimejämme. Kykenet huippuasiakaspalveluun sähköpostitse, puhelimitse ja kasvotusten. Asiakaskuntamme ja yhteistyökumppanimme ovat kansainvälisiä – puhut ja kirjoitat suomen kielen lisäksi vähintään sujuvaa englantia.

Edellytämme, että olet tottunut tietokoneen käyttäjä, et pelkää opetella uutta ja sinulla pysyvät langat käsissä kiireessäkin. Pystyt myös sietämään painetta ja järjestelmällisyytesi ei horju joulukuun pisimpinäkään päivinä. Ymmärrät sekä sisäisten että ulkoisten asiakkuuksien arvon ja toimit itsenäisesti ja itseohjautuvasti osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen toimistotyön kasvavassa matkailualan yrityksessä ja mukavan työyhteisön tuen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään syyskuun alussa. Tehtäviin perehdytetään monipuolisesti. Työsopimus on vuoden määräaikainen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse otsikolla ”Myynnin sihteeri” osoitteeseen recruitment@apukkaresort.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Sorvari, +358442389034, miika.sorvari@apukkaresort.fi.Pin It on Pinterest

Share This