Apukka Resort on lomakeskus, joka sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta, mutta silti koskemattoman luonnon keskellä. Sijaintimme kahden järven sylissä, kaiken valosaasteen ulottumattomissa, tarjoaa näköalapaikan revontulien katseluun ja erilaisten luontoaktiviteettien tekemiseen ympäri vuoden. Me Apukka Resortissa tuomme yhteen uniikit, innovatiiviset elämykset ja alueen perinteet sekä upean luonnon. Kaikki ohjelmat ja palvelut toteutamme suurella sydämellä ja erityisellä, Apukan intohimolla.

Tarjoamme uniikkia revontulimajoitusta sekä kotoisia huoneita ja huoneistoja.  Lämminhenkinen ravintola Aitta tarjoilee päivittäinen lounasta ja päivällistä sekä mahdollistaa erilaisten tilaisuuksien järjestämisen jopa 200 henkilölle. Perinteisten poro-, husky- ja moottorikelkkaretkien lisäksi meidän ylpeytemme on koko alueella ainutlaatuinen Lumijuna, joka kaikessa hauskuudessaan tarjoaa miellyttävän tavan matkustaa luontoon.

Haemme toimintamme laajentuessa joukkueeseemme myynnin sihteeriä. Työsuhde 1 vuoden määräaikainen ja mahdollisesti myöhemmin toistaiseksi voimassaoleva.

Sihteerin pääasialliset työtehtävät:
Osto- ja myyntilaskujen hallinta, reskontran seuraaminen
Toimistotehtävät
Myynnin tuki
Hallinnolliset tehtävät
Arkistointi
Yrityksen tietokantojen ylläpito ja järjestely

Haemme järjestelmällistä tekijää, jolla on:
Sujuva suomen ja englannin kieli
Sujuvat IT-taidot, työ pääasiassa toimistotyötä
Aikaisempaa työkokemusta matkailualalta vastaanotossa, sihteerinä tai muussa vastaavassa tehtävässä

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sekä mahdolliset suosittelijat yhteystietoineen osoitteeseen miika.sorvari@apukkaresort.fi. Tarvittaessa lisätietoa työtehtävistä antaa Miika Sorvari, 044 2389034. Ole ripeä, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Pin It on Pinterest

Share This