Vain 15 minuutin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva Apukka Resort on kuin pohjoinen keidas koskemattoman luonnon keskellä. Sijaintimme kahden järven sylissä, valosaasteen ulottumattomissa, tarjoaa paikan revontulien katseluun ja erilaisten luontoaktiviteettien kokemiseen läpi vuodenaikojen. Apukka Resortissa voit yhdistää viihtyisän majoituksen unohtumattomiin aktiviteetteihin, Saunamaailmamme tarjoamiin pehmeisiin löylyihin sekä ravintola Aitan antimiin. Meille Apukkaan olet tervetullut kuin vanha ystävä. Me pidämme Sinusta huolen – ja lopun kruunaa Luonto.

MYYNNIN TEKIJÄ: Toimintamme laajentuessa haemme Apukka -tiimiimme kokenutta matkailualan myynnin tekijää.  

Etsimme vankalla myyntityön kokemuksella varustettua matkailualan konkaria, jota kilometrit eivät ole kuitenkaan väsyttäneet vaan päinvastoin – joka janoaa uusia haasteita ja haluaa testata omaa osaamistaan uudella maaperällä, uniikissa konseptissa.  

Apukan myynnin tekijänä vastaat pääasiassa resortimme ryhmämyynnistä; räätälöit ja paketoit sutjakasti palvelut nippuun ja tarjoat houkuttelevan kokonaisuuden, josta asiakkaan on vaikea kieltäytyä. Omaat paksun nahan, pitkän pinnan ja herkät tuntosarvet, ja ennen kaikkea sinulla on palava intohimo tuottaa asiakkaillesi toinen toistaan huikeampia elämyksiä.

Tunnet matkailualan toimintakentän kuin omat taskusi ja ymmärrät ohjelmapalveluiden tuottamisen peruskuviot niin hinnoittelun kuin operatiivisen pyörityksen osalta. Olet tottunut toimimaan erilaisten alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, ja lempeän tiukalla otteella kirität myös heitä palvelemaan asiakkaitasi taatulla Apukka -laadulla. Arjen pyörittäminen Apukka Resortin myyntipalvelussa, se on sinun tonttisi meidän myyntitiimissä, ja hoidat sen rinta rottingilla. Toimit myyntipäällikön oikeana kätenä ja osallistut tarvittaessa hänen kanssaan erilaisiin myyntitapahtumiin ja asiakastilaisuuksiin.   

Meillä Apukka Resortissa asiakkaita palvellaan suurella sydämellä ja työtä tehdään tarmolla, ilolla ja antaumuksella. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy lisäksi

  • usean vuoden työkokemus matkailun kv -myyntityöstä, etenkin kokemus DMC-puolelta katsotaan eduksi,
  • sujuva kielitaito vähintään suomen ja englannin osalta, kaikki muu kielitaito on  plussaa,
  • perus IT-taidot ja mielellään taustaa myös erilaisten varausjärjestelmien käytöstä
  • hymy, joka ei hyydy edes sesongin pisimpinä tunteina, sekä
  • vähintään kaksi suosittelijaa, jotka takaavat, että olet yksi alan kovimpia tekijöitä tai nousevia tähtiä!   

Työnantajana olemme joustava ja reilu sekä koemme työntekijöidemme hyvinvoinnin tärkeäksi – toisaalta olemme vaativa: odotamme työntekijöiltämme heittäytymistä ja täyttä panostusta työhön. Jokaisella Apukka-tiimissä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yrityksen tuotteisiin, palveluihin ja toimintatapoihin sekä kehittämään ja rakentamaan nuoren yrityksen toimintakulttuuria. Tutustu yritykseemme osoitteessa www.apukkaresort.fi – mikäli koet olevasi etsimämme myynnin tekijä lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen outi.huovinen@apukkaresort.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Outi Huovinen, Head of Sales, +358 44 9803571 tai outi.huovinen@apukkaresort.fi  

Pin It on Pinterest

Share This